CsajokTetkó a csajokon

Öngyilkos lett Zombie Boy

zombie boy ongyilkosRick Genest, a Zombi Boy néven ismert széttetovált modellra, montreali otthonában találtak rá, s a rendőrségi szerint, feltehetően öngyilkosságot követett el.

Rick Genest 32 éves volt, s azzal vált közismertté, hogy egész teste, és a feje is szét volt tetoválva – úgy nézett ki, mint egy csontváz a minták kapcsán.

Lady Gaga 2011-ben készült klipjében, amely a Born This Way című dalhoz készült, tűnt fel Genest. Twitter oldalán, Lady Gaga is elbúcsúzott Rick-től, s megrázta az énekesnőt barátja halála.

Rick Genest többek között szerepelt Keanu Reeves filmjében, Rob Zombie-val közös zenét hozott ki, és modellkedett több divatmárkának.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Rick-nél 15 éves korában agydaganatot diagnosztizáltak, és saját bevallása szerint, ennek kapcsán kezdett el vonzódni a hátborzongató dolgok felé. Évekkel később sikeresen megműtötték.

Első tetoválását 16 évesen varratta magára, majd pár éven belül az egész testét. Volt hajléktalan, majd performanszokat készített, végül felfedezte a Thierry Mugler divatmárka, s innentől jöttek sorra a felkérések, munkák.

Ahogyan, Lady Gaga írja megemlékezésében, nagy szükség van odafigyelni és segíteni a mentális problémákkal küzdőknek.

Forrás: ShortScore
Fotó: Meaww

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük