EseményekMotorkiállítás

Oldtimer Show is később lesz megtartva

oldtimer show 2020 uj idopontEzen a hétvégén lenne eredetileg a 15. jubileumát ünneplő Oldtimer Show a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Sajnos ezt a rendezvényt is el kellett halasztani, reméljük 2 hónap múlva már elmúlik a koronavírus veszély!

“A kialakult járványveszély miatt a 2020-as Oldtimer Show megrendezését két hónappal odébb toltuk. Az eredetileg meghirdetett 2020. április 17-19. dátumot június 12-14-re módosítottuk. Az eredetileg meghirdetett programokat fogjuk megvalósítani.” – írták a szervezők az esemény Facebook oldalán.

Idén teljesen új kiállítási anyagot láthatnak az Oldtimer Show-n, sőt! Minden eddiginél több külföldi oldtimer kiállító részvételére számíthatnak.
A kiállított járművek között az eddiginél is nagyobb számban lesznek majd világháború előtti autók és motorok.

És egy különlegesség: itt lesz kiállítva hazánkban először egy olyan autó, amely a világon egyedülálló! 104 éves Woods a világ első sorozatgyártású hibrid autója!!! A fakerekű óriásautót elektromos-benzinmotor vegyes hajtással gyártották 1916-ban…

Az Oldtimer Show családbarát rendezvény. A belépőjegy megváltása után a rendezvény területén sok ingyenesen igénybe vehető játék van a gyerekeknek, amikért más rendezvényeken fizetni kell. 2020-ban még több játékot biztosítunk a gyerekeknek díjmentesen: bungee a Kalandjárók Kiállítás területén, arcfestés a Vasútikocsi színpadon, íjászat a katonatáborok mellett, kézműves foglalkoztató a Tájház udvarán, a Tájház előtt régi termelő eszközök kipróbálása (kukorica morzsoló, daráló, stb…) és a termények etetése az állatkákkal, állatsimogató 30db állattal. Újdonság a nagy park füves területén a tűzoltóruhába öltözős tűzoltás imitáció a gyerekeknek, ami szintén díjmentes.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Fesztiváljaink hétvégéjén a Vasúttörténeti Park összes interaktív programja életre kel! Ismét be lesz fűtve egy igazi gőzmozdony, amin utazni is lehet. Lesz sínautó, lóvasút, hajtányok, mozdonyforgatózás és a gyerekek kedvence a kerti vasút kibővített sínpályán. Emellett a park összes látványossága megtekinthető: gőzmozdony kiállítás, vasútikocsi kiállítás, terepasztal és vasútmodell kiállítás. Az Orient csarnok elejében ismét lesz autómodell kiállítás, a West csarnokban pedig egy újdonság: Babamúzeum Kiállítása.

Oldtimeres szempontból persze a legfontosabb kiegészítő program az „OT Találkozó” lesz. Ide bárki benevezhet, akinek szép oldtimer járműve van. Mivel a hely korlátozott, így a jelentkezési sorrend is számít. Március 20-tól lehet jelentkezni az OT Találkozóra, a benevezni kívánt autó vagy motor fotójával. A nevezési határidő: június. 05. Az OT Találkozó résztvevői a rendezvényre díjmentesen léphetnek be.

Az elővételben vásárolt jegyek a módosított dátumra lesznek érvényesek, a rajtuk lévő korábbi dátum ellenére.

Szorítsunk együtt, hogy addigra elmúljon a vírusveszély! Addig pedig légy türelmes és maradj otthon!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük