Hírek

Összefogás Japánért

osszefogasjapanertA szigetországot sújtó természeti katasztrófa enyhítése érdekében összefogtak a motorosok.

Szinte mindenkinek volt már japán motorja, ami sok kellemes percet szerzett neki. Sok kilométert tettünk már meg mi magyar motorosok is hűséges japán motorjaink nyergében, sok buliban volt már hű társ, akire bármikor támaszkodhattunk, rengeteg csodás élményhez segítettek már hozzá.

Ezek pedig sosem történhettek volna meg a japán mérnökök kitartó fejlesztőmunkája, a gyárakban dolgozók precíz munkavégzése nélkül. A sors pedig sajnos úgy hozta, hogy most rajtunk a sor, nekünk kell segítő kezet nyújtanunk azoknak az embereknek, akik nélkül ma legtöbbünk mindezen élmények híján ülne a képernyő előtt. 

Éppen ezért a MotoForJapan céljául tűzte ki, hogy a világ egyik legnagyobb nemzete – a motorosoké – együtt segítsen Japánnak, hogy lakosai mihamarabb újra biztonságban tudhassák magukat. A szervezet által gyűjtött minden egyes dollárt közvetlenül az éppen japánban tevékenykedő Vörös Kereszt támogatására fordítanak.

Hozzájuk csatlakozva nekünk magyaroknak is lehetőségünk van az adományozásra, ugyanis a Magyar Vöröskereszt is gyűjt a japán földrengés áldozatainak megsegítéséért: “A gyűjtésből befolyó pénzt, az alapellátás és az alapvető szolgáltatások biztosítására fordítja a szervezet, idetartozik az élelmiszer- és vízellátás, a szennyvízkezelés, tisztálkodási eszközök, valamint az egészségügyi ellátás biztosítása a japán földrengés bajbajutottjai számára.”

A Magyar Vöröskereszt a pénzadományokat az alábbi számlaszámára várja:

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Belföldi átutalás esetén: K&H Bank 10405004-00026548-00000009
(A közlemény rovatban mindenképpen kérjük feltüntetni: “JAPÁN”)

Nemzetközi átutalás (Magyarországon kívülről érkező adomány) esetén:
IBAN: HU32 1040 5004 0002 6548 0000 0009
SWIFT kód: OKHBHUHB
(A közlemény rovatban mindenképpen kérjük feltüntetni: “JAPÁN”)

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük