CsajokMotoros divat

Nyitunk az új generáció felé

koponyas gyerekMár megszokott, hogy időnként új pólókollekcióval rukkolunk elő. Most régi álmunk valósult meg a kislány pólók bevezetésével.

Ha már a motoros csajok ilyen szép számban néznek gyermekáldás elé, ebből egyenesen következik, hogy a leendő motorosok száma is hamarosan nőni fog majd. Ez az igény szülte az ötletet, hogy mi lenne, ha a jövő nemzedéke is hordhatná a Csajok a motoron pólókat.

Egyelőre három kislányoknak szánt modellt dobtunk piacra: az elmaradhatatlan rózsaszín póló a “Motoros Csaj Leszek” feliratot kapta. A régóta népszerű koponyás pólóból most kis méretek készültek a keményebb vonal képviselőinek, és a hidegebb napokra a rózsaszín, kerek nyakú pulóvert ajánljuk a Csajokamotoron.hu hímzett logójával.

 

Persze az anyukák, illetve a már motoros csajok sem maradnak vásárfia nélkül: számukra felújítottuk a “Motorom is van, nem csak pólóm” mintát, és az eddigi V-nyakú helyett, most egy kerek nyakú változat készült két színben.A feketét ezüsttel, a rózsaszínt feketével szitáztattuk meg, hogy minél feltűnőbb legyen.

Az utolsó újdonság, hogy a hímzett mintával ezúttal kerek nyakú pulóver is készült, tehát azok a hölgyek, akik nem szeretik a motoros kabátból kilógó kapucnit, szintén motorozhatnak majd csamos pulcsiban.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az új pólók már megrendelhetőek áruházunkban, és ma délutántól megvásárolhatóak a Bázis Motor óbudai üzletében is a többi ajándéktárgyunkkal, felvarrókkal és matricákkal együtt.gyerek pulcsi 480motorom is van fekete 480motorom is van pink 480motoros csaj leszek gyerekmotoros csaj leszek pink 480

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük