CsajokHírekMotoros divat

Csillagok a sisakodon: Nolan N62 Pulsar

nolan pulsar pinkNem egyszerű leírni a női motorosokat: bájosak és nőiesek, ami hihetetlen versenyszellemmel párosul. A Nolan grafikai fejlesztő csapata ezekhez a tulajdonságokhoz próbált meg új dizájnt adni a klasszikus N62-es bukósisaknak.

Az új, Pulsar elnevezésű grafika a zárt, utcai sisakon nagyon jól sikerült. Az amúgy is jó ár-érték arányú sisak az új fényezéssel teljesen megújult, sportos és figyelemfelkeltő lett. A fejlett technikai megoldások pedig mit sem változtak.

A Nolan N62-es sisak külső héja polycarbonate Lexan® EXL anyagból készült. A bélése ergonómiailag tökéletes kényelmet nyújt, és Sanitized® antiallergén anyaggal vonták be. Néhány modellnél kivehető és mosható is, hogy a legfanatikusabb motorosok/motoros nők igényeit is kielégítse.

A plexi mechanikáját úgy alakították ki, hogy azt szerszám nélkül is gyorsan ki lehet cserélni. Ráadásul csak nyitott helyzetben szerelhető, hogy nehogy menet közben véletlenül felnyilhasson. A plexi szélét körben egy szivacsréteggel borították, ami biztosítja a tökéletes zárást, és megakadályozza a szél vagy az esővíz bejutását. A párásodás elkerülése érdekében a sisakot Nolan Fog Resistant System-mel (NFR), vagyis a Nolán saját párátlanító rendszerével készítették el.

Még több rózsaszín sisak a galériában!

Az új N62-es tetején és az állán elhelyezett szellőzőnyílások segítségével tökéletes ventiláció érhető el a sisak belsejében. A levegő forgatását megkönnyíti a hátsó légnyílás is, amelyen keresztül a meleg levegő távozhat a bukósisak belsejéből. A Gemini Replica, Mystic, Racer, Fairyland, Vanity, N-Angel, Pulsar és a Classic modellek Microlock csattal záródnak, míg a többi modellen gyors-zár található.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

nolan pulsar black

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük