14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Vezetéstechnika a felvonulás előtt

Tartalomjegyzék

motoros akademia 10Motorvezetői szintfelméréssel kezdődik péteken a Nemzetközi Női Motoros Nap programja a Hungaroringen a Motoros Akadémia vezetéstechnikai centrumában.

Már csak kettőt kell aludni május 7-ig, amikor végre együtt ünnepelhetjük a motorozó nőket a Világ minden motoros csajával. A Csajokamotoron.hu idén első alkalommal szervez önálló programot erre az alkalomra, de reméljük, hogy nem utoljára!

Pénteken, május 7-én fél 12-re várunk mindenkit, aki erre a napra szabadságolta magát a motorozás kedvéért, hogy együt gyakoroljunk a Hungaroringen. A Motoros Akadémia vezetéstechnikai centrumában az iskola oktatóinak közreműködésével felmérhetjük motorvezetői tudásunkat, és kipróbálhatjuk a park Európában egyedülálló technikai eszközeit, valamint a speciálisan felkészített motorokat.

HIRDETÉS (x)

A Hungaroringről együtt motorozunk majd a délutáni program helyszínére, a Váci út 13. elé, az Andretti pizzériához, ahol bevárjuk a felvonulásra érkezőket. A várakozás alatt mindenki a cég vendége 4 gombóc fagyira, illetve átveheti támogatóinknak köszönhetően jelképes ajándékunkat.

Azokra a lányokra is gondoltunk, akiknek plexi van a motorjukon. Készítettünk egy plakátot, amit kinyomtatva a felvonulás előtt fel tudtok ragasztani a plexire, hogy ezzel is népszerűsítsétek a rendezvényt. Figyelem! Csak akkor ragaszd fel a plakátot a motorodra, ha nem zavar a kilátásban!

Mindenkit arra kérünk, hogy az Andretti előtt rendezetten, "menekülő" pozícióba - orral előre, a járdához képest kb. 45 fokos szögben - parkolja le a motorját, hogy mindenkinek jusson hely, és hogy az indulás zökkenőmentes legyen. Ugyanezt kérjük a Hősök terén való megállásnál és a visszaérkezésnél is.

A felvonulás után a visszaérkező motoros lányok egy pohár üdítőt kapnak az Andrettiben, ahol estére is maradhatunk, sőt ha szeretnénk, még Karaokee is lesz.

A Nemzetközi Női Motoros Napból azok sem maradnak ki, akik nem tudnak részt venni a felvonuláson. Minden motoros csajt arra kérünk országszerte, hogy motorozzon ezen a napon, és készítsen magáról egy fotót motoron, amit a Nemzetközi Női Motoros Nap galériába tölthet fel. A képek feltöltőinek a Daylong minitermékeit küldjük ajándékba.

Alaposan nézzétek át az ország különböző részein lévő motoros cégek listáját, akik a Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából kedvezményeket ajánlanak május 7-re, vagy az előtte és utána levő hetekre vagy egész májusra.

Szerinted hányan leszünk a felvonuláson???

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!