14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Motorozzunk együtt!

noi felvonulasEgyre nagyobb az érdeklődés a Nemzetközi Női Motoros Nap iránt. A cégek sorban ajánlják fel a kedvezményeket, és szerveződik a felvonulás is.

Habár a Nemzetközi Női Motoros Nap alapötlete mindössze arról szól, hogy ezen a napon minden motorozó nő szálljon a gépére és azzal menjen iskolába, munkába, vagy ahol éppen dolga van, mi szeretnénk egy közös programot. Motoros felvonulást szervezünk csak csajoknak Budapesten.

Bár az időpontok még változhatnak, a jelenlegi állás szerint május 7-én, pénteken, délután 4-től gyülekezünk majd Budapesten a Váci út 13. szám alatt található Andretti Pizzéria előtt, ahonnan körülbelül 18 óra körül indulunk rendőri biztosítással Budapest belvárosába majd vissza. Az útvonal még kialakítás alatt áll, az ötleteket szívesen vesszük.

HIRDETÉS (x)

A felvonulásra érkező motoros lányok/asszonyok mindegyike 4 gombóc fagylaltot kap az Andrettitől, valamit támogatóinknak köszönhetően korlátozott számban kis ajándékkal kedveskedünk nekik. Visszaérkezéskor mindenki egy pohár üdítőre az Andretti vendége lesz, hogy ezzel is megalapozzák az este további hangulatát: akinek kedve van, maradhat még trécselni, ismerkedni.

A felvonulásra olyan lányokat is várunk, akiknek még nincs motorja, páran máris felajánlották a hátsó ülésüket, ahonnan remekül lehet majd fényképezni, videózni. Biztos a helyszínen is lehet majd találni üres hátsó ülést, de jobb lesz előre egyeztetni, amit megtehettek a fórumban.

A Női Motoros Naphoz kapcsolódóan több motoros üzlet is kedvezményeket ajánlott fel a motorral érkező hölgyek számára. A kedvezmények listája itt található. Érdemes rendszeresen visszalátogatni, mert a lista folyamatosan bővül.

A korábbi évekhez hasonlóan azok a csajok sem maradnak ki a Nemzetközi Női Motoros Napból, akik esetleg Budapesttől távolabb élnek, és nem tudnak eljönni a felvonulásra. Azok, akik feltöltenek magukról egy 2010. május 7-én készült motoros fényképet a Női Motoros Nap galériájába, a Daylong minitermék csomagját kapják ajándékba, valamit a feltöltők között kisorsolunk egy Daylong ajándékcsomagot 11 000 Ft értékben, ami a következőket tartalmazza: Daylong Ultra 25, 100ml fényvédő naptej erős védelemmel, + Daylong Kids 30, 100ml fényvédő naptej gyerekeknek erős védelemmel, + Daylong Night Repair napozás utáni bőröregedést gátló testápoló.

Reméljük minél többen összegyűlünk majd, és ezzel is megmutathatjuk a világnak, hogy milyen sokan vagyunk.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!