14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Elkészült a 14. Nemzetközi Női Motoros Nap logója

14 nemzetkozi noi motoros nap 2020 csajokamotoronBejelentették a Nemzetközi Női Motoros Nap 14. kiadásának hivatalos logóját. Habár a logó évről-éve fejlődik, elemei az elmúlt évek történeteiről mesélnek.

A grafika azért készül el minden évben, hogy az esemény résztvevői, támogatói mehjelentethessék az eseményhez kapcsolódó rendezvények népszerűsítésére szolgáló webhelyeken, Facebook oldalakon illetve -eseményeknél. Megjelenítésével kiállsz a Nemzetközi Női Motoros Nap (IFRD) szellemisége mellett, ezzel növelve ennek a csodálatos napnak a népszerűségét.

A világ legnagyobb és egyetlen női motoros napja, amelynek híre és népszerűságe a világ minden országába elért magába foglalja az összes márkát, és népszerűsíti motorkerékpározást a nőkkörében.

HIRDETÉS (x)

Az évek során az IFRD embléma folyamatosan fejlődött, de továbbra is bizonyos konzisztens tervezési elemekkel rendelkezik, amelyek magukba foglalják a hagyományos részleteket.

A teljes grafika a földgömbbel a közepén kihangsúlyozza az esemény globális jellegét. A motoros női fej azért visel nyitott bukósisakot, hogy ezzel is kihanghsúlyozza, kiemelje a női arcot,látszódjon,hogy nőről van szó. Az arc felfelé néz, állátmagasra tartja, ami a táűvolba tekintést, a mindig nyitott, előretekintő godolkodást szimbolizálja.

14 nemzetkozi noi motoros nap logo 2020 csajokamotoron

A képen apró sziluettekként különféle motorkerékpárok formái láthartók. Ez hangsúlyozza azt a tényt, hogy a Nemzetközi Női Motoros nap egy befogadó esemény, minden motorkerékpár-típus, márka és motorozási stílus egyaránt szívesen látott. Ha te is úgy érzed, hogy ez a nap neked is szól, akkor idén, 2020-ban május 2-án csatlakozz a kezdeményezéshez és CSAK HAJTS!

Nemsokára érkezik a Női motoros Nap idei logója magyarul is, ahogy a gyűjthető pólók grafikái is. Amint eljutnak hozzánk, jövök a részletekkel.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!