14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Motorozz, mert csak!

Tavaly a kanadai Motoress csapata hirdette meg az első női motoros napot május első pénteki napjára.

A nagy sikerre való tekintettel 2008-tól a világ minden táján összehangoltan, ugyanezen a napon motorozással demonstrálnak a női motorosok. Idén mi is csatlakozunk. Nem számít, hogy hova, csak az, hogy ezen a pénteken motorral közlekedjünk, hogy mindenki lássa, milyen sokan hódolnak a hölgyek között is ennek az életformának.

A Női Motoros Napon semmi mást nem kérünk mi sem a motoros nőktől, csak annyit, hogy MOTOROZZANAK! Nincs szó szervezett túráról, nem gyűjtünk adományokat, nem szervezünk programokat – ez volt az alapelve a mozgalom kitalálójának, Vicky Gray-nek is. Így biztosította, hogy ez a nap megőrizze tisztaságát, hogy minden motoros nő csak magára, és mindenki más csak a motoros nőkre fókuszáljon e napon.

HIRDETÉS (x)

A Női Motoros Nap támogatói

http://www.bmw-motorrad.hu
http://motor.honda.hu/
http://motorolajcsere.hu
http://www.bmw-motorrad.hu
http://www.fokt.hu/
http://www.jomotorker.hu/
http://www.kaladrivetechnique.hu/
http://www.momorobogo.hu/
http://www.monster-customs.hu/
http://www.motorosholmik.hu/
http://www.movemotors.hu/
http://www.occaruhaz.hu/
http://www.redbaron.hu/
http://www.rmcmotor.hu/
http://www.tankpad.hu
http://www.timautosiskola.hu/
http://www.yamahamotor.hu/

 

Mivel mindenki szabad, természetesen ki-ki maga döntheti el, hogy tölti el ezt a napot. Nálunk idén ez a péntek munkaszüneti nap, rengeteg motoros programmal, tehát nem lesz nehéz eleget tenni a felhívásnak. Aki kétkerekű motorizált járműre (motorra, robogóra) vagy négykerekű quadra ül ezen a napon, máris résztvevője lett a Női Motoros Napnak.

Mehetünk egyedül vagy csapatosan, nem számít, csak az, hogy élvezzük ezt a remek kikapcsolódást. A Csajokamotoron.hu csapata szeretné számotokra emlékezetessé tenni ezt a napot, ezért azok a motoros csajok, akik május 2-án lefényképezik magukat a motorjukkal ott, ahova elmotoroztak, és egy rövid üzenettel együtt elküldik címünkre, egy apró emléket, egy kizárólag erre a napra készült matricát kapnak ajándékba.

De az ajándékoknak ezzel még nincs vége. Mozgalmunkhoz több cég is csatlakozott, akik szintén különböző kedvezményekkel, ajándékokkal készülnek, erre a napra.

Támogatóink által felajánlott ajándékok folyamatosan bővülő listáját erre a szövegre kattintva olvashatod el részletesen.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hiába nézegetem bizakodva a hétvégi időjárást, jelen állás szerint úgy fest, hogy ennyi volt számomra...
Bővebben...
Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!