14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

  • Női Motoros Nap
  • Úsztunk a levünkben és ügyesedtünk - szülinapi tréning a Hungaroringen

Úsztunk a levünkben és ügyesedtünk - szülinapi tréning a Hungaroringen

Tartalomjegyzék

csam szulinapi trening 5Az egész úgy kezdődött, hogy a májusi Nemzetközi Női Motoros Napra szerveztünk egy Ingyenes Vezetéstechnikai Tréninget, és már a meghírdetés előtt betelt az 50 hely.

Ahogy 2007 óta már minden évben, idén is Ingyenes Vezetétechnikai Tréninggel készültünk a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottsággal és a Hungaroring Motoros Akadémiával közös szervezésben a 13. Nemzetközi Női Motoros Napra. Sajnos a május 4. foglalt volt a Hungaroringen, így az új dátum szombat helyett egy szerdai napra esett.

Talán én lepődtem meg legjobban, hogy egy hónappal a rendezvény előtt úgy betelt az 50 hely május 22-re, hogy nem volt időm még meghirdetni sem, épp csak a jelentkezési ívet készítettem el.

HIRDETÉS (x)

Sajnos a május 4-i közös motorozást az eső mosta el... idén nem volt szerencsénk a Női Motoros Nappal. Helyette a Motor Show Budapestre látogattunk ki, szégyenszemre autóval. Ott viszont volt mód ráülni néhány új modellre.

Még több kép a galériában

Ahogy közeledett a vezetéstechnikai tréning dátuma, folyamatosan kaptam a privát leveleket, hogy ha netán felszabadulna egy hely, akkor még jönnének mások is, és én - ahogy minden évben - folyamatosan töltöttem fel a lemondott helyeket.

csam szulinapi trening 1Sajnos a szervezők ismét módosították a dátumot, mert május 22-én is valami rendezvény volt, ami miatt nem lehetett megtartani a mi programunkat, viszont az új időpont épp a Csajok a motoron születésnapjára esett. Így történt, hogy június 26-án (szerdán) ismét 50 szerencsés hölgy vehetett részt az Ingyenes Vezetéstechnikai Tréningen.

Azzal előre nem számoltunk, hogy épp erre a hétre érkezik meg hazánba az igazi kánikula, 33 fokot jósoltak a meteorológusok, ami a forró aszfalton kb. duplájának érződik. Azért így is összegyűlt 36 bátor amazon (még mindig több, mint amikor szakadó esőben tréningeztünk Dunakeszin mindössze 15-en az 50 fő helyett).

csam szulinapi trening 7

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!