14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

  • Női Motoros Nap
  • Úsztunk a levünkben és ügyesedtünk - szülinapi tréning a Hungaroringen

Úsztunk a levünkben és ügyesedtünk - szülinapi tréning a Hungaroringen

Tartalomjegyzék

csam szulinapi trening 5Az egész úgy kezdődött, hogy a májusi Nemzetközi Női Motoros Napra szerveztünk egy Ingyenes Vezetéstechnikai Tréninget, és már a meghírdetés előtt betelt az 50 hely.

Ahogy 2007 óta már minden évben, idén is Ingyenes Vezetétechnikai Tréninggel készültünk a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottsággal és a Hungaroring Motoros Akadémiával közös szervezésben a 13. Nemzetközi Női Motoros Napra. Sajnos a május 4. foglalt volt a Hungaroringen, így az új dátum szombat helyett egy szerdai napra esett.

Talán én lepődtem meg legjobban, hogy egy hónappal a rendezvény előtt úgy betelt az 50 hely május 22-re, hogy nem volt időm még meghirdetni sem, épp csak a jelentkezési ívet készítettem el.

HIRDETÉS (x)

Sajnos a május 4-i közös motorozást az eső mosta el... idén nem volt szerencsénk a Női Motoros Nappal. Helyette a Motor Show Budapestre látogattunk ki, szégyenszemre autóval. Ott viszont volt mód ráülni néhány új modellre.

Még több kép a galériában

Ahogy közeledett a vezetéstechnikai tréning dátuma, folyamatosan kaptam a privát leveleket, hogy ha netán felszabadulna egy hely, akkor még jönnének mások is, és én - ahogy minden évben - folyamatosan töltöttem fel a lemondott helyeket.

csam szulinapi trening 1Sajnos a szervezők ismét módosították a dátumot, mert május 22-én is valami rendezvény volt, ami miatt nem lehetett megtartani a mi programunkat, viszont az új időpont épp a Csajok a motoron születésnapjára esett. Így történt, hogy június 26-án (szerdán) ismét 50 szerencsés hölgy vehetett részt az Ingyenes Vezetéstechnikai Tréningen.

Azzal előre nem számoltunk, hogy épp erre a hétre érkezik meg hazánba az igazi kánikula, 33 fokot jósoltak a meteorológusok, ami a forró aszfalton kb. duplájának érződik. Azért így is összegyűlt 36 bátor amazon (még mindig több, mint amikor szakadó esőben tréningeztünk Dunakeszin mindössze 15-en az 50 fő helyett).

csam szulinapi trening 7

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...
Nem a graffitik, hanem az egykori hajó- és darugyár miatt mentem ma ki a Népszigetre....
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!