14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

  • Női Motoros Nap
  • Csak hétfőig rendelhető a 13. Nemzetközi Női Motoros Nap hivatalos póló

Csak hétfőig rendelhető a 13. Nemzetközi Női Motoros Nap hivatalos póló

13 noi motoros nap poloAz idő rövid, a húsvét pedig rosszabbkor már nem is jöhetne, de mi megkíséreljük a lehetetlent, és elkészítjük az első hivatalos, magyar nyelvű Nemzetközi Női Motoros Nap pólót. Ha te is szeretnél egyet, olvass tovább!

Mivel a Nemzetközi Női Motoros Napnak minden évben van hivatalos pólója a hivatalos logóval, és mi innen Magyarországról már az elejétől fogva részt veszünk az eseményen, jogos az igény, hogy legyen nekünk is hivatalos pólónk. Hogy őszinte legyek, nekem van talán kettő darab a 13-ból (ennyi póló jelent meg eddig), amit pesze sosem tudtam hordani a nagy eseményen, mert hetekkel később érkeztek meg.

Ahogy lenni szokott, most is megkerestetek, hogy kéne rendelni Kanadából hivatalos pólót, és mindent megtettem, hogy ez minél gördülékenyebben kivitelezhető hegyen, de sajnos az idő rövid - Vicki is el van úszva, így ő is az utolsó pillanatban készül el a tervekkel - , nem tudják garantálni, hogy a pólók megérkeznének, és a postaköltség is irreálisan magas lenne még akkor is, ha együtt rendelnénk meg mindenkinek.

HIRDETÉS (x)

Hosszas konzultáció után tizenhárom éve először sikerült megszereznem a hivatalos logó jogait, és leegyeztettem Vickivel, hogy milyen módon használhatom fel azt pólónyomtatás céljából, így ha minden jól megy, lesz hivatalos pólója az eseménynek. A kérdés már csak az, hogy mennyit és milyet készítsünk, és ennek legkésőbb hétfő estig le kell zajlania, mert akkor kedden már hozzá is tudunk kezdeni a technikai részhez.

A terveket feltöltöttem a webáruházba, és az a kérdésem, hogy mindenki rendelje meg azt a típust és méretet, amit szeretne, így nem készül majd fölösleg.

A 13. Nemzetközi Női Motoros Nap pólóját 3 féle fazonban, és 4 féle színben rendelheted meg. Ne feled, csak 2019 április 22-ig van időd rendelni, mert azután nagy erőkkel elkezdjük a gyártást.

Aki lemarad, az most tényleg kimarad.

Hogy mi lesz a 13. Nemzetközi Női motoros Nap programja, arról tájékozódhatsz itt az oldalunkon, és a zárt Facebook csoportunkban.

Május 4-én bármi történjen is, ülj motorra, és CSAK HAJTS!

 

  Kattints ide a rendeléshez!  

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!