Újdonságok a 13. Nemzetközi Női Motoros Napra - 2019. május 4. Csak Hajts!

NaNa - . Női motoros nap

13 nemzetkozi noi motoros nap 1Idén a Nemzetközi Női Motoros Nap (IFRD) a 13. évadot ünnepli, és ebből az alkalomból az alapító, Vicki Gray számos újítást jelentett be.

Bevezetése óta az IFRD továbbra is bizonyítja erejét és hatalmas befolyását a női motorkerékpárosok számának növekedésére, és a gyengébbik nem motorkerékpárok iránti érdeklődésének fokozódására világszerte. Az IFRD fontos és értékes esemény a női motorosok érdekében folytatott folyamatos fejlődésben való részvállalása miatt.

A Nemzetközi Női Motoros Nap továbbra is a női motorosok globális mozgalma, amely minden kultúrában és országban, valamint minden korosztályban és tapasztalati szinten eléri a motoros nőket, akik évről-évre egyre nagyobb számban csatlakoznak a mozgalomhoz.

HIRDETÉS (x)

Az IFRD bevezetése óta sok minden megváltozott a világban, és ezért Vicki Gray, az alapító úgy érezte, hogy 2019-ben itt az ideje bevezetni néhány újítást, aminek reményei szerint minden motoros nő örülni fog, és értékelni fog.

IFRD logó és ikon

Az ikonikus IFRD logó eddig minden évben megváltozott és fejlődött. Vicki 2019-re és a jövőben egy olyan logót vezet be, amely minden évben szabványos lesz. Ez hasonló lesz a korábbi logóhoz, amely tartalmazza az IFRD összes összetevőjét és szimbólumát. A logót évente frissítik a dátummal és az évad számmal, és megjelenik majd a különböző nyelvekre lefordítva is. Ez a szórólapok, a nyomtatványok és az események bejelentésére szolgál (kereskedelmi forgalomba nem hozható, a logóval ajándéktárgyat, eladásra készült terméket tilos készíteni).

IFRD póló és árucikkek

Ettől az évtl kezdődően Vicki egy vendégművész segítségét kéri, aki megtervezi a hivatalos, autentikus Nemzetközi Női Motoros Nap gyűjthető pólót. Ez az elképzelés egy izgalmas összetevőt ad az IFRD szelleméhez. Az éves exkluzív műalkotások támogatják az IFRD különleges és egyedülálló változatosságát és egy motoros nő tehetségét, művészetét.

A Nemzetközi Női Motoros Nap nem egy szponzorált esemény, nem gyűjt adományokat vagy pénzügyi támogatást. Minden anyagi vonzatát, szervezést, tervezést, menedzsmentet világ szinten Vicki személyesen finanszíroz. A hivatalos termékeknek ezért két előnnyel is járnak: A Nemzetközi Női Motoros Nap résztvevői hozzájutnak egy emléktárgyhoz, amit gyűjthetnek, és némiképp kompenzálják az IFRD üzemeltetésének költségeit.

Az exkluzív pólót és az egyéb ajándéktárgyakat hamarosan bemutatják majd.


Egy magyar motoros nő, Péter Anna 2015-ös Női Motoros Napon készült fotója lett idén a motoress címlapképe. Nemzetközi Női Motoros Nap © Tiszteletbeli Képviselő

Az évek során a világ minden táján számos olyan nő segítette a Női Motoros Napot, akik túlhaladtak a JUST RIDE akció felett. Vicki szeretett volna megemlékezni ezekről a nőkről. Úgy gondolta, itt az idő, hogy a International Female Ride Day© Honorary Representative (Nemzetközi Női Motoros Nap Tiszteletbeli Képviselője) elismeréssel ajándékozza meg ezeket a nőket. 

A tiszteletbeli elismerésben részesülő motoros nők azok, akiket Vicki egyfajta influencerként értékel a saját környezetükben. Olyan példával járnak elöl az általuk vezetett közösségben, ami tovább ösztönzi a többieket a Nemzetközi Női Motoros Nap szellemiségében.

HIRDETÉS (x)

Ki lehet a Nemzetközi Női Motoros Nap Tiszteletbeli Képviselője?

A Nemzetközi Női Motoros Nap Tiszteletbeli Képviselője (IFRDHR) egyfajta nagykövetként képviseli a IFRD alapvető szellemiségét. Ez egy önkéntes szerep, amivel azokat a nőket szeretné Vicki egyfajta kitüntetésben részesíteni, akik sokat tettek az elmúlt években a Nemzetközi Női Motoros Napért, egyetértenek a kezdeményezés szellemiségével.

A Nemzetközi Női Motoros Nap Tiszteletbeli Képviselője lehet minden olyan motoros nő, aki

Az a megtiszteltetés ért, hogy Vicki engem is Tiszteletbeli Képviselőnek kért fel.


13 nemzetkozi noi motoros nap 3És akkor beszéljünk arról is, amiről már sokan érdeklődtetek nálam, hogy mi lesz idén a Nemzetközi Női Motoros Napon itthon.

Nálunk is lesznek változások a programban, mivel a körülmények is folyamatosan változnak. Minden évre jut valami meglepetés, csak hogy ne unatkozzunk, de így legalább mindig változatos a program.

Egyelőre nincs konkrét kialakult terv, még minden képlékeny. A tavalyi motoros túra résztvevői azonban azt forszírozzák, hogy felvonulás helyett idén is inkább egy közös, női motoros túrával ünnepeljünk május 4-én a Nemzetközi Női Motoros Napot a korábban szokásos felvonulás helyett.

HIRDETÉS (x)

Azon a szombati napon számos más program is van. Ezek közül az egyik a Motor Show Budapest a Devils MC rendezésében a Tüske csarnokban, ahol a Csajok a motoron is kiállíthatna - már csak azt kell kitalálnom, hogy hogyan klónozhatnám magam.

Jelenleg a tárgyalások úgy állnak, hogy szeretettel látnak minket motoros nőket is a kiállításon, ahova ha együtt érkezünk, akkor a belépőjegy árából 20% kedvezményt kapunk. Hogy a motorozás és a kiállítás látogatás is megvalósulhasson, ezt úgy tudom csak elképzelni, hogy délelőtt mondjuk 10-14 óráig motorozunk egyet Budapest környékén, majd együtt érkezünk meg a Tüske csarnokhoz 15 óra körül, így még este 7-ig bőven van idő a kiállításon is körülnézni.

Azokkal, akik a túrán nem vettek részt, ott a bejáratnál tudunk találkozni, hogy együtt mehessünk be. A szervezők azt kérték, hogy 15 óráig érjünk oda, mert akkor kezdődik majd egy női rockzenekar koncertje illetve a Ticci divatbemutatója is.

A túra útvonalát a zárt Facebook csoportban fogjuk pontosítani illetve megszavazni, és később egy nyilvános eseményben is publikálom majd.

Mivel a kiállítás másnap is tart, a PMBB által szervezett ingyenes vezetéstechnikai tréning nem ezen a hétvégén lesz megtartva. Jelenleg még folynak az egyeztetések a Hungaroringgel, sajnos májusban már minden hétvégéjük foglalt. Jelenleg a legvalószínűbb időpont május 22., ami szerda. Az ingyenes vezetéstechnikai tréningen a korábbi évekhez hasonlóan ismét 50 motoros nő vehet majd részt, erre is lesz majd esemény illetve itt szükség lesz előzetes regisztrációra.

Addig is, míg kialakul a végső program, figyeljétek az oldalt további információkért, illetve ha még nem vagy tag, lépj be a zárt facebook csoportba. (Ne felejts el válaszolni a belépő kérdésekre!)

Amennyiben a budapesti programon nem tudsz részt venni, de szeretnéd te is megtapasztalni a csak csajos motorozás élményét, nagyon örülök, ha szervezel valamilyen kisebb túrát, gurulást a környékeden élő motoros nőknek. Ha van már helyszín és időpont, akkor küldd el nekem, vagy töltsd fel a CsamClub eseménynaptárába, hogy publikálni tudjam.

Ha eddig még nem tetted meg, írd fel a naptáradba, hogy a Nemzetközi Női Motoros Napon 2019. május 4-én CSAK HAJTS!

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS