Már csak kettőt alszunk a 12. Nemzetközi Női Motoros Napig

NaNa - . Női motoros nap

12 noi motoros nap cimlap...mármint aki tud aludni, mert én már napok óta nem alszom. Ahogy minden évben, idén is azon izgulok, hogy elég jó programot találtam-e ki a résztvevőknek. 

 

Persze minden jó lesz. Végre motorozunk. Végre ebben az évben is megmutathatjuk, hogy milyen sokan vagyunk. Dunaegyházára megyünk egy páran, és ott is találkozunk azokkal a motoros nőkkel, akik az ország más részeiből jönnek, hogy személyesen is megismerkedhessünk, és végre dumáljunk egy jót. Ha te is motoros nő vagy, és szeretnél találkozni velünk, akkor a Csajok a motoron facebook csoportban találod meg a részleteket. 

Ha nem tudsz jönni, akkor sem kell kimaradnod a Nemzetközi Női Motoros Napból, hiszen ez alapvetően nem kötődik semmilyen szervezett eseményhez, a légyege csak annyi, hogy ha motoros nő vagy - bármilyen kétkerekű motoros járgánnyal - akkor május első szombatján motorozz egyet. Vagy kettőt. Vagy többet. Ha így teszel, már te is résztvevője vagy a Női Motoros Napnak. Sőt, még nem késő szervezned egy kisebb túrát a környékbeli motoros csajoknak. Ezt megteheted akár a fórumban, akár a Facebook csoportban.

HIRDETÉS (x)

Hogy mások is megtudják, hogy miért motorozol ezen a különleges szombati napon, nyomtasd ki a Női Motoros Nap idei logóját, és az esővédelem miatt egy átlátszó fóliába húzva ragaszd fel a motorod szélévédőjére, vagy ahol éppen elfér! Így még jobban fogsz mutatni azon a fotón, amit bizonyítékként feltöltesz majd a Női Motoros Nap galériájába a CsamClub.hu-ra! 

Ahogy arról már korábban is szó volt, idén a Pest-megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Hungaroring Motoros Akadémia által szervezett ingyenes vezetéstechnikai tréning, amin összesen 50 motoros nő vehet részt, nem a Női Motoros Napra esik, hanem egy nappal később, vasárnap lesz, úgyhogy jó fárasztó hétvégének nézünk elébe. Az előre regisztrált résztvevőknek még emailben elküldöm majd a részleteket, a legfontosabb tudnivalókat a tréningről. 

 

A tréning nagyjából 15:00 óráig tart, és utána is tervezünk egy kisebb túrát a Báni tóhoz. Ha van kedved, csatlakozz, és gyere velünk, vagy találkozzunk ott! 

 

Akárhogy is döntesz, akármerre is sodor az élet, egyetlen dolgod lesz ezen a hétvégén - ami motorosként talán nem olyan megerőltető - CSAK HAJTS!

(Ha a közösségi oldalakon, facebookon, instagramon, twitteren megosztod a motoros képededet a szombati napról, használd a #nőimotorosnap és a #ifrd (International Femal Ride Day) hashtageket. Persze ha még a #csajokamotoron is szerepel a kép alatt, azt külön megköszönöm. 

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS