14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Motorozz velünk a Nemzetközi Női Motoros Napon!

csam cimlap ifrd2018. május 5-én már 12. alkalommal ünnepeljük a Nemzetközi Női Motoros Napot. Ezúttal felvonulás helyett motoros túrára megyünk. Gyere te is! 

 

A bajai motoros csajoktól jött az ötlet, hogy ha már ismét meghiúsúlt a női motoros felvonulás - ezúttal a szokásos Váci úti helyszínünk környékén építkezés folyik - akkor mi lenne, ha végre kimozdulnánk Budapestről, és valami olyan célpontot választanánk a Nemzetközi Női Motoros Napon, ahova ők is eljutnának. Így esett a választás Soltra, ami nagyjából az ország közepén található, tehát Budapestről és Bajáról, illetve más városokból is hasonló esélyekkel közelíthető meg. 

Az előzetes vélemények alapján többeknek is tetszett az ötlet, így a cél már adott, már csak egy alkalmas helyet kell keresnünk, ahol le tudunk majd parkolni, és enni-inni is van lehetőség. Ehhez azonban szükség lesz egy viszonylag pontos létszámra. Tudom-tudom, nők vagyunk, bármi közbe jöhet, és akár az eső is eshet, de a helyszín lefoglalásához ez kell.

HIRDETÉS (x)

Tehát ha szeretnél velünk túrázni május 5-én, illetve ott leszel Solton a megjelölt helyen és időben, akkor írd fel magadt az alábbi linkre kattintva legkésőbb április 22-ig. A regisztráció nem jár semmi kötelezettséggel, de ha biztos, hogy nem jössz, akkor ne jelentkezz, ha lehet! 

A jelentkezés és a túra is csak motoros nőknek szól, így a férfiaktól elnézést kérek, hogy egyáltalán el kellett olvasniuk ezt idáig, de ők ne jelentkezzenek! 

A túra részleteit később kidolgozzuk, egyelőre úgy néz ki, hogy Budapestről 10 óra körül indulnánk el, a találkozót egy város széli benzinkútnál képzeltem el az 51-es útközelében, ahol lehet tankolni, reggelizni, beszélgetni és vécére menni indulás előtt. Együtt gurulnánk le Soltra, ahova gondolom 11-12 körül érnék le, így ott megebédelünk, beszélgetünk, ismerkedünk, és örülünk, hogy végre találkoztunk személyesen is.  

Visszafelé az útvonal ugyanaz, vagy akár a 6-os út is lehet a változatosság kedvéért, a jelentkezőkkel, résztvevőkkel ezt is mind megbeszéljük a túra előtt, vagy a túra közben. 

Ha nem velünk motorozol május 5-én, akkor se felejtsd el, hogy Vicki Gray azért találta ki ezt a napot, hogy ilyenkor a női motorosokat ünnepeljük, ezért bármerre is sodor éppen az élet, ülj motorra, és ha csak egy kis karikát tudsz is gurulni, akkor is tedd meg, hogy te is részese legyél a 12. Nemzetközi Női Motoros Napnak. Ha pedig a motorozásodról posztolsz a közösségi médiában, azt a #nőimotorosnap #csakhajts #ifrd2018 hashtagekkel tedd meg! 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!