14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

  • Női Motoros Nap
  • Ingyenes tréning motoros nőknek a Hungaroringen - BETELT A LÉTSZÁM!

Ingyenes tréning motoros nőknek a Hungaroringen - BETELT A LÉTSZÁM!

ingyenes vezetestechnikai trening motoros noknekIsmét lesz ingyenes vezetéstechnikai tréning motoros nőknek a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezésében a Hungaroringen Anyák napján, a 12. Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából. 

Idén 12. alkalommal ünnepeljük együtt a Nemzetközi Női Motoros Napot május 5-én. Ebből az alkalomból idén is lesz tréning a Hungaroringen csak motoros nők számára, azonban most a tanpálya elfoglaltsága miatt nem szombaton, hanem vasárnap. Így viszont végre motorozhatunk egy jót szombaton. 

Bár rendszerint ilyenkor szokott lenni a női motoros felvonulás a fővárosban a délelőtti tréning után, idén ismét változott a helyzet. (Szeretjük a változást, vagy nem?) A váci úti pizzéria környékén építkezés folyik, ami miatt nem lehet megállni a környéken, és ehhez hasonló jó helyet, ami minden igényünket kielégítené, nem tudtunk egyenlőre kitalálni... most meg már késő is lenne elkezdeni a szervezést, így új ötletek után kellett nézni. 

A jelenlegi állás szerint a bajai motoros csajok javaslatára május 5-én Soltra motoroznánk együtt, hogy majdnem az ország közepén találkozhassunk össze minél több motoros nővel. Az ötlet szerintem nagyon jó, mert így nagyjából mindenki egyenlő esélyekkel indul, nem kell 200 kilométerről a fővárosban jönnie annak, aki túl messze lakik, és végre a budapesti lányok/asszonyok is gurulhatnak egy nagyobb távot együtt a Női Motoros Napon. 

A terv, ahogy látszik, még nincs kidolgozva, de addig még tájékoztatunk majd minden felületünkön, úgyhogy érdemes lesz figyelni a fórumot, a facebook oldalt és a facebook csoportot is. 

Mivel a Hungaroringen található Groupama Vezetéstechnikai Tanpálya szombaton foglalt, a vezetéstechnikai tréninget másnap, azaz vasárnap rendezzük meg. Sajnos a létszám most is korlátozott, a helyszín és az oktatók kapacitása véges, így idén is összesen 50 motoros nő vehet részt a vezetéstechnikai tréningen.

Ha te is szeretnél jönni, kipróbálnád magad az aszfalton és a terepen is, és egész biztos, hogy ott tudsz majd lenni május 6-án, akkor jelentkezz az alábbi linkre kattintva! (Ne gondolkozz sokáig, mert lehet, hogy már az első nap be fognak telni a helyek!)

 

Május 5-én pedig akár velünk motorozol, vagy bármilyen más motoros programot szervezel is, ne feledd a jelszót: CSAK HAJTS!

 

A tréningre csak az itt leadott jelentkezés érvényes. Kérlek ne hívogassátok a Hungaroringet, mert ők csak a helyszínt és az oktatókat adják, a szervezéssel nem foglalkoznak!!!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!