14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Elkészült a 12. Nemzetközi Női Motoros Nap logója

12 nemzetkozi noi motoros nap 2018A világ legnagyobb csak motoros nőknek szóló eseménye a Nemzetközi Női Motoros Nap idén már 12. évébe lép, ebből az alkalomból ismét új logó készült. 

Vicki Gray, a Nemzetközi Női Motoros Nap kitalálója és megalkotója egy határokon átívelő eseményt hozott létre, mikor 2006-ban kipattant a fejéből a motorozó nők napja. A minden év május első szombatján nők tízezreit megmozgató program idén május 5-re esik. Ahogy a földgolyó minden pontján, Magyarországon is ekkor ünnepeljük majd a napot, ami csak rólunk szól. (A programok még tervezés, szervezés alatt.)

A logó alapvető elemei tavaly óta nem változtak: a földglyó ennek a napnak a határtalanságát szimbolizálja, a bukósisakos arcnál fontos, hogy látszódjon, hogy nőről van szó, és a felszegett áll a motorozó nők határozottságát, bátorságát, és a jövőbe tekintést emeli ki. 

HIRDETÉS (x)

Az illusztráció alján sorakozó motortípusok azt mutatják, hogy ez a nap minden két keréken közlekedő nőről szól motortípustól, márkától, motormérettől és típustól függetlenül. Nem számít, hogy milyen motorod van,  ha motorozol, velünk vagy, az a lényeg, hogy ezen a napon CSAK HAJTS! Kattints és Tweetelj!

Az idei Nemzetközi Női Motoros Nap logója annyiban különbözik az eddigiektől, hogy ezúttal egy motorkerékpár tankjára helyezték el, ami még inkább hangsúlyozza a motorozást. (Saját vélemény, de szerintem így már kicsit zsúfolt a kép, bár lehet, hogy a pólókon és más emléktárgyakon jól fog mutatni.)

Vicky még arra hívta fel a Nemzetközi Női Motoros Nap résztvevőinek a figyelmét, hogy a logót szerzői jog védi, ezért csak így egyben használható, annak egyes elemei nem változtathatók meg, nem emelhetők ki a képből. Üzleti célra nem használható fel, ajándéktárgyakra nem nyomtatható, csak az események promotálására, a nemzetközi nap mondanivalójával való egyetértés kifejezésére, és a támogatásának bizonyítékaként osztható a közösségi oldalakon. 

2018 nemzetkozi noi motoros nap logo fekete2018 nemzetkozi noi motoros nap logo fekete

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten megint nem volt motorozás, pedig az időjárás miatt akár lehetett volna. A nyakamba...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!