14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

  • Női Motoros Nap
  • 50 motoros nő gyakorolhat a Hungaroringen május 6-án - BETELT A LÉTSZÁM!

50 motoros nő gyakorolhat a Hungaroringen május 6-án - BETELT A LÉTSZÁM!

noi motoros nap logo 2017Közeledik a dátum, idén május 6-án ünnepeljük a 11. Nemzetközi Női Motoros Napot. Ebből az alkalomból ismét ingyenes vezetéstechnikai tréningen vehetnek részt a motoros csajok.

Idén 11. évébe lép a Csajokamotoron.hu, ahogy a Nemzetközi Női Motoros Nap is a 11. évfordulóját ünnepli. Érdekes, és elgondolkodtató ez a páruzam, aminek nagyon örülök.

Ahogy beköszöntött a tavasz, elkészült az idei rendezvény hivatalos logója is. Vicki Gray, a nemzetközi nap alapítója elmondta, hogy habár minden évben változtat valamit a logón, a végső cél az, hogy legyen egy végleges, minden szempontból megfelelő, a nemzetközi összefogást és a motorozó nők szabadságát egységesen sugalló jelkép. Az idei - szerinte - már elég jól megközelíti a végső elképzelését.

HIRDETÉS (x)

A logó egyes elemei mind üzennek valamit: a földgolyó a z esemény nemzetközi jellegét, és azt, hogy ez egy olyan esemény, amelynek nem szabnak gátat az országhatárok. A női motoros fej azért visel nyitot sisakot - bár a zárt sokkal biztonságosabb - hogy így jobban meg lehessen jeleníteni a nőies vonásait, látszódjon a piros rúzsa.

Az ábrán szereplő nő fejtartása szándékosan büszke, hiszen a motoros nők olyanok, akik egyenes háttal, felszegett fejjel, tudatosan élnek, elérik céljaikat úgy, hogy mindemellett tudnak nők marani. A különféle motorok sziluettjei azt üzenik, hogy ezen a napon nincs különbség a különböző motorstílusok között, minden motoros nő egyforma, és mindenki része ennek a nemzetközi napnak.

Ha rendszeres olvasója vagy a Csajokamotoron.hu-nak, már tudod, hogy ez a nap nem telhet el csajos motoros program nélkül, úgyhogy ismét összedugtuk a fejünket a Pest Megyei Baleset-Megelőzési Bizottsággal, majd egyeztettük az időpontot a Hungaroring Motoros Akadémiával, és úgy tűnik, minden klappol. Május 6-án ismét egy kis tanulással, motoros vezetéstechnikai felkészüléssel kezdhetjük a szezont.

Sajnos a létszám korlátozott, a helyszín és az oktatók kapacitása véges, így idén is összesen 50 motoros nő vehet részt a vezetéstechnikai tréningen a Hungaroringen.

Ha te is szeretnél jönni, kipróbálnád magad az aszfalton és a terepen is, és egész biztos, hogy ott tudsz majd lenni május 6-án, akkor jelentkezz az alábbi linkre kattintva legkésőbb április 30-ig! (Ne gondolkozz sokáig,mert ennél sokkal hamarabb be fognak telni a helyek!)

Május 6-án pedig bármilyen motoros programot szervezel is, ne feledd a jelszót: CSAK HAJTS!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!