14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

A Vasmacska zenei aláfestésével motorozunk ma

ifrd HASHTAGS hunSzerdán érkezett a link Sicutól, hogy elkészült végre a Nemzetközi Női Motoros Nap Vasmacska zenekar által komponált indulója immár angolul is.

A tavalyi női motoros nap előtt kész lett a magyar nyelvű változata a Csak Hajts! című számnak, a videokliphez azonban nem volt elég anyag - (általam küldött) szedett-vedett fényképekből, filmrészletekből dobtak össze valamit a csajok, hogy kész legyen a rendezvényig. Aztán a tavalyi felvonuláson Sicu végig kamerázott, és az ott készült felvételekből már lehetett garázdálkodni.

Idén is majdnem az utolsó pillanatban, de végül elékszült a Just Ride című dal, amiről így két nap után elmondhatom, hogy máris nemzetközi sikernek örvend. A Nemzetközi Női Motoros Nap facebook csoportjában többen is lájkolták, és Vicki Gray személyesen is gratulált hozzá.

HIRDETÉS (x)

Mindjárt mutatom a klipet is, de először még annyit szeretnék kérni minden motoros csajtól, illetve mindenkitől, aki ma motoros csajokat fotóz, hogy ha a képeket megosztja a közösségi médiában (Facebook, Twitter, Instagram, Google+ stb.), akkor mindképp használja a képek mellett a nyitóképünkön látható hashtagokat, hogy könnyen ki lehessen listázni a ma készült képeket!

Idén is nyerhetsz a női motorosnapon készült fényképeddel a Motoress Facebook oldalán. A2016. május 7-15 között feltöltött képek közülaz nyer, akinek a képe a legtöbb lájkot kapja. Az előző években nagyon közel voltunk a nyeréshez, hátha idén végre sikerül egy magyar lánynak elhoznia a Rev'It dzsekit. A verseny részleteit itt olvashatod el angolul.

És akkor amivel még tartozom mára:

Vasmacska: Just Ride!

Minden motoros csajnak kellemes 10. Nemzetközi Női Motoros Napot, és kellemes, balesetmentes motorozást kívánok!

A képeidet töltsd fel a galériába!

2016 ifrd fotoverseny revit

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!