14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Még kettőt alszunk, aztán CSAK HAJTS!

Tartalomjegyzék

noimotorosnapEzen a héten már minden a szombati Nemzetközi Női Motoros Napról szól... legalábbis nekem. Remélem, már te is nagyon várod!

Tegnap a Család-Barát magazin műsorából kiderült, hogy Polyák Lilla is ott lesz szombaton a 10. Nemzetközi Női Motoros Napon. Izgalmas lesz egy operett primadonnával együtt kerülgetni a bójákat... na nem mintha amúgy nem lenne elég izgalmas. Meg amúgy is tudom, hogy az olvasóink, illetve a fórumunkon regisztrált tagok között is rengeteg olyan csaj van, aki kiváló tehetség, híresség a saját szakmájában. Csak legfeljebb nem olyan jó a sajtója.

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy felhívjam a figyelmed, hogy ha még nem szerepeltél Motoros Csajok rovatunkban, továbbra is várjuk a bemutatkozásodat, a történetedet, hogy hogyan lettél motoros csaj. A megjelent írásokat ajándék pólóval jutalmazzuk.

HIRDETÉS (x)

A 10. Nemzetközi Női Motoros Nap programja

Délelőtt Ingyenes Vezetéstechnikai Tréning lesz a Pest-megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezésében a Hungaroringen. Itt csak az előre regisztrált 50 fő vehet részt. (Azoknak, akik most lemaradtak a regisztrációról június 26-án a Csajok a motoron 10. születésnapján ismét lesz tréning, de erről majd később részletesebben írok.)

A trénig 15:00 óráig tart, majd a résztvevők együtt motoroznak át a délutáni helyszínre az Andretti pizzériához, ahol 16:00 órától kezdődik a gyülekező a "Szabályosan Szabadon - Csajok a motoron" című női motoros felvonuláshoz.

A program célja többek között az egyre növekvő számú, motorkerékpárral közlekedő nő segítségével felhívni a többi közlekedő figyelmét a körültekintő közlekedésre és a baleset-megelőzés fontosságára. Éppen ezért a felvonuláson a motorkerékpárok haladása zárt alakzatban, egy sávban, kettes oszlopban, a KRESZ szabályainak betartásával történik. A felvonulást a BRFK, a PMBB és a Motorvéd motorosai biztosítják.

A felvonulástól azt reméljük, hogy ledönthetünk egy sztereotípiát, miszerint a motorosok szabálytalanul közlekedő, randalírozó fiatalok, azáltal, hogy a résztvevők felnőtt, családos asszonyok vagy fiatal nők, akik fokozott figyelmet fordítanak a balesetek elkerülésére, és a biztonságos motorozásra.

Éppen ezért mindenkit nagyon kérünk, hogy a felvonulás alatt tartsa be a motoros rendőrök utasításait, figyeljen az előtte-utána haladókra, és természetesen a biztosító rendőrökre is.

A felvonulás 18:00 órakor indul az Andretti pizzériától (Külső Váci út 13.) a Hősök terére.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!