14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Még kettőt alszunk, aztán CSAK HAJTS!

Tartalomjegyzék

noimotorosnapEzen a héten már minden a szombati Nemzetközi Női Motoros Napról szól... legalábbis nekem. Remélem, már te is nagyon várod!

Tegnap a Család-Barát magazin műsorából kiderült, hogy Polyák Lilla is ott lesz szombaton a 10. Nemzetközi Női Motoros Napon. Izgalmas lesz egy operett primadonnával együtt kerülgetni a bójákat... na nem mintha amúgy nem lenne elég izgalmas. Meg amúgy is tudom, hogy az olvasóink, illetve a fórumunkon regisztrált tagok között is rengeteg olyan csaj van, aki kiváló tehetség, híresség a saját szakmájában. Csak legfeljebb nem olyan jó a sajtója.

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy felhívjam a figyelmed, hogy ha még nem szerepeltél Motoros Csajok rovatunkban, továbbra is várjuk a bemutatkozásodat, a történetedet, hogy hogyan lettél motoros csaj. A megjelent írásokat ajándék pólóval jutalmazzuk.

HIRDETÉS (x)

A 10. Nemzetközi Női Motoros Nap programja

Délelőtt Ingyenes Vezetéstechnikai Tréning lesz a Pest-megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezésében a Hungaroringen. Itt csak az előre regisztrált 50 fő vehet részt. (Azoknak, akik most lemaradtak a regisztrációról június 26-án a Csajok a motoron 10. születésnapján ismét lesz tréning, de erről majd később részletesebben írok.)

A trénig 15:00 óráig tart, majd a résztvevők együtt motoroznak át a délutáni helyszínre az Andretti pizzériához, ahol 16:00 órától kezdődik a gyülekező a "Szabályosan Szabadon - Csajok a motoron" című női motoros felvonuláshoz.

A program célja többek között az egyre növekvő számú, motorkerékpárral közlekedő nő segítségével felhívni a többi közlekedő figyelmét a körültekintő közlekedésre és a baleset-megelőzés fontosságára. Éppen ezért a felvonuláson a motorkerékpárok haladása zárt alakzatban, egy sávban, kettes oszlopban, a KRESZ szabályainak betartásával történik. A felvonulást a BRFK, a PMBB és a Motorvéd motorosai biztosítják.

A felvonulástól azt reméljük, hogy ledönthetünk egy sztereotípiát, miszerint a motorosok szabálytalanul közlekedő, randalírozó fiatalok, azáltal, hogy a résztvevők felnőtt, családos asszonyok vagy fiatal nők, akik fokozott figyelmet fordítanak a balesetek elkerülésére, és a biztonságos motorozásra.

Éppen ezért mindenkit nagyon kérünk, hogy a felvonulás alatt tartsa be a motoros rendőrök utasításait, figyeljen az előtte-utána haladókra, és természetesen a biztosító rendőrökre is.

A felvonulás 18:00 órakor indul az Andretti pizzériától (Külső Váci út 13.) a Hősök terére.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!