14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

  • Női Motoros Nap
  • Csak 50 hely van az Ingyenes Vezetéstechnikai Tréningre május 7-én

Csak 50 hely van az Ingyenes Vezetéstechnikai Tréningre május 7-én

noi vezetestchnikai trening 2011 36Igyekezz, hogy nehogy lemaradj! Idén mindössze 50 hely van a 10. Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából szervezett ingyenes vezetéstechnikai tréningre.

Ahogy azt már korábban megszokhattad, a Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából igyekszünk minél tartalmasabb programot összehozni. Idén sem lesz ez másképp. A délutáni lazulós örömmotorozás előtt délelőtt megdolgoztatjuk az izmainkat és az elménket. Idén végre ismét a Hungaroringen lesz a vezetéstechnikai tréning.

Az utóbbi években mindig valami rendezvény miatt maradt el az eredetileg a Hungaroringre tervezett tréningünk, ezért utolsó pillanatban kellett a gyakorlásra alkalmas új helyszínt keresni. Persze végül mindig megoldódott valahogy, de azért sokkal jobb egy olyan pályán pallérozni a motoros tudásunkat, amit direkt erre hoztak létre.

HIRDETÉS (x)

Úgy tűnik, idén szerencsénk lesz, és talán már nem jön közbe semmi. A Hungaroring Motoros Akadémia és a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság összefogásával egy igazán profi pályán, valóban profi oktatók segítségével frissíthetjük majd fel a motoros tudásunkat 2016. május 7-én a 10. Nemzetközi Női Motoros napon.

A tréning várhatóan reggel 9-15 óráig tart, majd együtt motorozunk át a délutáni felvonulás helyszínére az Andretti Pizzériához. A pontos részleteket később emailben küldjük el a jelentkezőknek.

Az oktatók és a helyszín kapacitása korlátozott, ezért mindössze 50 motoros nő vehet részt ezen a különleges alkalmon. A részvételt a jelentkezés sorrendjében tudjuk biztosítani, ezért ha szeretnél ott lenni, az alábbi jelentkezési lap kitöltésével foglalhatod le a helyed.

 

Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha tényleg el tudsz jönni, ne foglald le a helyet olyantól, aki szívesen ott lenne!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!