14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

  • Női Motoros Nap
  • Csak 50 hely van az Ingyenes Vezetéstechnikai Tréningre május 7-én

Csak 50 hely van az Ingyenes Vezetéstechnikai Tréningre május 7-én

noi vezetestchnikai trening 2011 36Igyekezz, hogy nehogy lemaradj! Idén mindössze 50 hely van a 10. Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából szervezett ingyenes vezetéstechnikai tréningre.

Ahogy azt már korábban megszokhattad, a Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából igyekszünk minél tartalmasabb programot összehozni. Idén sem lesz ez másképp. A délutáni lazulós örömmotorozás előtt délelőtt megdolgoztatjuk az izmainkat és az elménket. Idén végre ismét a Hungaroringen lesz a vezetéstechnikai tréning.

Az utóbbi években mindig valami rendezvény miatt maradt el az eredetileg a Hungaroringre tervezett tréningünk, ezért utolsó pillanatban kellett a gyakorlásra alkalmas új helyszínt keresni. Persze végül mindig megoldódott valahogy, de azért sokkal jobb egy olyan pályán pallérozni a motoros tudásunkat, amit direkt erre hoztak létre.

HIRDETÉS (x)

Úgy tűnik, idén szerencsénk lesz, és talán már nem jön közbe semmi. A Hungaroring Motoros Akadémia és a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság összefogásával egy igazán profi pályán, valóban profi oktatók segítségével frissíthetjük majd fel a motoros tudásunkat 2016. május 7-én a 10. Nemzetközi Női Motoros napon.

A tréning várhatóan reggel 9-15 óráig tart, majd együtt motorozunk át a délutáni felvonulás helyszínére az Andretti Pizzériához. A pontos részleteket később emailben küldjük el a jelentkezőknek.

Az oktatók és a helyszín kapacitása korlátozott, ezért mindössze 50 motoros nő vehet részt ezen a különleges alkalmon. A részvételt a jelentkezés sorrendjében tudjuk biztosítani, ezért ha szeretnél ott lenni, az alábbi jelentkezési lap kitöltésével foglalhatod le a helyed.

 

Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha tényleg el tudsz jönni, ne foglald le a helyet olyantól, aki szívesen ott lenne!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!