14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Már csak három hét van a 10. Nemzetközi Női Motoros Napig

10 nemzetkozi noi motoros nap 2016 nyito kicsiTegnap éjjel érkezett meg az idei női motoros nap logója magyarra fordítva, és Vicki azt üzeni Kanadából, hogy május 7-én Csak Hajts!

 

Már csak három hét van hátra, egész pontosan 22-t kell aludni a 10. Nemzetközi Női Motoros Napig. Habár a motoros szezont már többen többféleképpen megnyitották idén, a motoros nők számára ez az esemény az, ami valójában a szezon kezdetét jelenti immár 10 éve.

Ebből a nemzetközi összefogásból a Csajokamotoron.hu sem maradhat ki, hiszen annak idején, 2007-ben az elsők között csatlakoztunk a Vicki Gray fejéből kipattant ötlethez, az először még csak kanadai női motoros naphoz.

HIRDETÉS (x)

Az esemény semmi másról nem szól, mint hogy ezen a napon a motoros nők motorozzanak, ezzel ünnepelve azt, hogy milyen sokfélék vagyunk, sokféle motoron. Jó érzés tudni, hogy egyre többen és többen leszünk azok, akik osztoznak ebben a szép hobbiban.

Azért hogy valami keretet is adjunk a dolognak, a Csajok a motoron szervezésében idén is lesznek programok:

Ebben az évben sem maradhat el az ingyenes vezetéstechnikai tréning a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezésében. Idén végre ismét a Hungaroringen tréningezhetünk, ezúttal - úgy tűnik - a tervezett helyszín megközelítését nem akadályozza más program. A tréningen a PMBB motoros rendőrei mellett a Hungaroring Motoros Akadémia oktatói segítenek majd.

Délután ismét megtartjuk a "Szabályosan, Szabadon - Csajok a motoron" elnevezésű női motoros felvonulást Budapesten. A tízedik évforduló alkalmából meghosszabbított útvonalon szeljük majd át a várost, hogy felhívjuk a többi járművezető figyelmét arra, hogy figyeljenek jobban a motorosokra, hiszen köztük egyre több nő van. A felvonulás a korábbi évekhez hasonlóan 18:00 órakor indul majd az Andretti Pizzéria elől, ahol már 16 órától megkezdődik a gyülekező.

Ha te sem szeretnél kimaradni ebből a színes programból, írd fel a naptáradba Május 7-ét, és figyeld a híreinket és a facebook oldalunkat a további információk miatt! Ha nem leszel éppen Budapesten ezen a napon, akkor csak annyi a dolgod, hogy ezen a napon teis CSAK HAJTS! Természetesen a motorodat.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!