14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Új logó a Nemzetközi Női Motoros Nap 10. évfordulójára

10 nemzetkozi noi motoros nap logoItteni idő szerint vasárnap éjjel posztolta Vicki Gray a Nemzetközi Női Motoros Nap jubíleumi grafikáját. Ez lesz a pólókon is.

Az idei logó sokban hasonlít az előzőekhez. A szokásos elemek továbbra is megtalálhatóak rajta: a női fej bukósisakban, amely a motoros nőkre utal, a különböző motortípusok sziluettjei, amelyek azt jelképezik, hogy a nők is mindenféle motoron motoroznak, és rajta van a földgömb is, ami a nemzetközi eseményre utal.

A kötelező elemek között van a dátum és a JUST RIDE felirat is. Gondolom ezeket sem kell magyarázni: na jó, szóval ezen a napon, idén május 7-én minden motoros nőt arra buzdít a plakát, hogy üljenek a motorjukra, és motorozzanak!

HIRDETÉS (x)

Érdekesség a jubileumban, hogy idén a Csajokamotoron.hu is 10. évfordulóját ünnepli, tehát ha szeretnék egy kicsit spirituális lenni, nyugodtan mondhatom, hogy a szinkronicitás ezúttal is működött, és valami nagy dolog történt 2006-ban a motoros nők háza táján a világ minden részén. Bát akkor volt a nagy bumm, azóta is dinamikusan nő a motorozó nők száma, világszerte, és a tendencia alól Magyarország sem kivétel.

Vicki ígérete szerint hamarosan érkezik a magyar nyelvű logó is, és lassan kialakul a Női Motoros Nap budapesti programja, amit szintén rögtön megírok, amint pontosítottuk a részleteket az illetékesekkel.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!