14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Új logó a Nemzetközi Női Motoros Nap 10. évfordulójára

10 nemzetkozi noi motoros nap logoItteni idő szerint vasárnap éjjel posztolta Vicki Gray a Nemzetközi Női Motoros Nap jubíleumi grafikáját. Ez lesz a pólókon is.

Az idei logó sokban hasonlít az előzőekhez. A szokásos elemek továbbra is megtalálhatóak rajta: a női fej bukósisakban, amely a motoros nőkre utal, a különböző motortípusok sziluettjei, amelyek azt jelképezik, hogy a nők is mindenféle motoron motoroznak, és rajta van a földgömb is, ami a nemzetközi eseményre utal.

A kötelező elemek között van a dátum és a JUST RIDE felirat is. Gondolom ezeket sem kell magyarázni: na jó, szóval ezen a napon, idén május 7-én minden motoros nőt arra buzdít a plakát, hogy üljenek a motorjukra, és motorozzanak!

HIRDETÉS (x)

Érdekesség a jubileumban, hogy idén a Csajokamotoron.hu is 10. évfordulóját ünnepli, tehát ha szeretnék egy kicsit spirituális lenni, nyugodtan mondhatom, hogy a szinkronicitás ezúttal is működött, és valami nagy dolog történt 2006-ban a motoros nők háza táján a világ minden részén. Bát akkor volt a nagy bumm, azóta is dinamikusan nő a motorozó nők száma, világszerte, és a tendencia alól Magyarország sem kivétel.

Vicki ígérete szerint hamarosan érkezik a magyar nyelvű logó is, és lassan kialakul a Női Motoros Nap budapesti programja, amit szintén rögtön megírok, amint pontosítottuk a részleteket az illetékesekkel.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...
Szokták mondani, minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak..... Nálunk ez már kollégákra is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!