14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Nyerj dzsekit a fényképeddel!

noi-motoros-nap-nyeremenyMár csak kettőt kell aludni, és szombaton kilencedik alkalommal is Nemzetközi Női Motoros Nap. Fotózz és nyerj!

Ahogy a korábbi években is, ismét fotóversenyt hirdetett a Motoress a Női Motoros Nap alkalmából a Facebookon. Idén a legtöbb lájkot gyűjtő kép egy Rv'It bőrkabátot nyer, a legjobb selfie pedig a Motoress webáruházában levásárolható kupont. A részletekért kattints ide, illetve az International Female Ride Day Facebook oldalán a Photo Contest linkre!

Ha erre a versenyre nem is nevezel, akkor is nyerhetsz. A Budapesti, "Szabályosan Szabadon - Csajok a motoron" elnevezésű, női motoros felvonulás résztvevői, ugyanis nem csak egy meglepetés ajándékcsomagot kapnak majd, hanem kisorsolunk közöttük egy 2 fős, 2 éjszakás vouchert a siófoki Hotel Azúrba.

HIRDETÉS (x)

Senkit ne tévesszen meg, hogy a szombati rendezvény összes logója rossz. A 9. Nemzetközi Női Motoros Nap 2015-ben május 2-án, SZOMBATON lesz. A logó Kanadából érkezett, és egészen a mai napig senki nem vette észre a turpisságot. Legalább lesz miről beszélnünk majd akkor is, ha ez a nap önmagában nem maradna elég emlékezetes.

Találkozunk szombaton. Azok, akik a délelőtti tréningen is részt vesznek, email értesítést kaptak kedden az új helyszínről, a többieket pedig várjuk szombaton 16:00 órára az Andrettihez!

Ne felejtsd el, bármerre is jársz szombaton, CSAK HAJTS!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!