14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Nyerj dzsekit a fényképeddel!

noi-motoros-nap-nyeremenyMár csak kettőt kell aludni, és szombaton kilencedik alkalommal is Nemzetközi Női Motoros Nap. Fotózz és nyerj!

Ahogy a korábbi években is, ismét fotóversenyt hirdetett a Motoress a Női Motoros Nap alkalmából a Facebookon. Idén a legtöbb lájkot gyűjtő kép egy Rv'It bőrkabátot nyer, a legjobb selfie pedig a Motoress webáruházában levásárolható kupont. A részletekért kattints ide, illetve az International Female Ride Day Facebook oldalán a Photo Contest linkre!

Ha erre a versenyre nem is nevezel, akkor is nyerhetsz. A Budapesti, "Szabályosan Szabadon - Csajok a motoron" elnevezésű, női motoros felvonulás résztvevői, ugyanis nem csak egy meglepetés ajándékcsomagot kapnak majd, hanem kisorsolunk közöttük egy 2 fős, 2 éjszakás vouchert a siófoki Hotel Azúrba.

HIRDETÉS (x)

Senkit ne tévesszen meg, hogy a szombati rendezvény összes logója rossz. A 9. Nemzetközi Női Motoros Nap 2015-ben május 2-án, SZOMBATON lesz. A logó Kanadából érkezett, és egészen a mai napig senki nem vette észre a turpisságot. Legalább lesz miről beszélnünk majd akkor is, ha ez a nap önmagában nem maradna elég emlékezetes.

Találkozunk szombaton. Azok, akik a délelőtti tréningen is részt vesznek, email értesítést kaptak kedden az új helyszínről, a többieket pedig várjuk szombaton 16:00 órára az Andrettihez!

Ne felejtsd el, bármerre is jársz szombaton, CSAK HAJTS!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!