14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

9 nap van hátra, izguljuk együtt!

8 noi motoros napEgy ilyen nagyszabású esemény szervezésénél mindig vannak buktatók. Miért pont a mostani lenne kivétel.

 

Gőzerőkkel keresik az új helyszínt a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság munkatársai a 9. Nemzetközi Női Motoros Nap délelőtti vezetéstechnikai tréningjéhez. Történt ugyanis, hogy a WTCC túraautó világbajnokság nemzetközi pályabírái múlt hét csütörtökön úgy döntöttek, hogy balesetveszélyes lehet, ha a versenypálya közelében más rendezvény is zajlik.

Nem egyszerű feladat alig két héttel a rendezvény előtt új helyszínt találni, de egyenlőre nem adtuk fel a reményt. Szurkolj te is velünk! 2015. május 2-án tréningeznünk kell!

HIRDETÉS (x)

A jó hír, hogy idén ismét lesz női motoros felvonulás Budapesten. A szokásos helyszínen, az Andretti Pizzéria előtt találkozunk majd délután 4 órakor, és 18 órakor indul a menet motoros rendőri biztosítással. Az engedélyek megvannak, az Andrettiben fagyival várnak minket.

Négytől hatig lesz idő beszélgetésre, ismerkedésre, evésre-ivásra. A helyszínen regisztráló résztvevők most is ajándékcsomagot kapnak támogatóinknak köszönhetően. Hogy mi lesz a csomagban, az egyenlőre maradjon meglepetés! A támogatók listája alapján lehet tippelni itt a hír alatt a hozzászólásban.

 

Támogatóink:

Pest Megyei baleset-megelőzési Bizottság fonalbolt 160 helfrich fashion angyalomszappan 200 stancpack csomagolastechnika 1 pajzs Andretti pizzéria

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Leponyvázás után szembesültem vele, hogy a motorom egy póktanya, lógtak a hálók keresztül-kasul, és a...
Bővebben...
Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!