14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

9 nap van hátra, izguljuk együtt!

8 noi motoros napEgy ilyen nagyszabású esemény szervezésénél mindig vannak buktatók. Miért pont a mostani lenne kivétel.

 

Gőzerőkkel keresik az új helyszínt a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság munkatársai a 9. Nemzetközi Női Motoros Nap délelőtti vezetéstechnikai tréningjéhez. Történt ugyanis, hogy a WTCC túraautó világbajnokság nemzetközi pályabírái múlt hét csütörtökön úgy döntöttek, hogy balesetveszélyes lehet, ha a versenypálya közelében más rendezvény is zajlik.

Nem egyszerű feladat alig két héttel a rendezvény előtt új helyszínt találni, de egyenlőre nem adtuk fel a reményt. Szurkolj te is velünk! 2015. május 2-án tréningeznünk kell!

HIRDETÉS (x)

A jó hír, hogy idén ismét lesz női motoros felvonulás Budapesten. A szokásos helyszínen, az Andretti Pizzéria előtt találkozunk majd délután 4 órakor, és 18 órakor indul a menet motoros rendőri biztosítással. Az engedélyek megvannak, az Andrettiben fagyival várnak minket.

Négytől hatig lesz idő beszélgetésre, ismerkedésre, evésre-ivásra. A helyszínen regisztráló résztvevők most is ajándékcsomagot kapnak támogatóinknak köszönhetően. Hogy mi lesz a csomagban, az egyenlőre maradjon meglepetés! A támogatók listája alapján lehet tippelni itt a hír alatt a hozzászólásban.

 

Támogatóink:

Pest Megyei baleset-megelőzési Bizottság fonalbolt 160 helfrich fashion angyalomszappan 200 stancpack csomagolastechnika 1 pajzs Andretti pizzéria

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!