14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Szombaton nyolcadszor is Női Motoros Nap!

noi motoros nap cikkepSzombaton nyolcadik alkalommal motoroznak a motoros nők világszerte a 8. Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából.

Akik már követik egy ideje a Csajokamotoron.hu híreit, tudják, miről is szól a Nemzetközi Női Motoros Nap. Akik nem, azok itt olvashatnak részletesen a kanadai Vicki Gray álmáról, és a folyamatról, ahogy egy felhívásból hatalmas nemzetközi összefogás lett.

Arról már korábban is írtunk, hogy ettől az évtől a Nemzetközi Női Motoros Nap május első pénteki napjáról szombatra változott. Az esemény kitalálójának nyilván nyomós indokai voltak, hogy hét év után egy ekkora változást vezessen be. Ez a változás természetesen a a budapesti programokra is hatással van, amit idén még a május 1-i hosszú hétvége is befolyásol.

HIRDETÉS (x)

A Csajokamotoron.hu ennek ellenére a korábbi évekhez hasonlóan idén is két programmal várja a motorozó nőket ezen a napon Budapest környékén:

1. Délelőtt az ORFK RSZKK kiképző központjában a RILI motoros rendőroktatói tartanak ingyenes vezetéstechnikai tréninget kizárólag motoros nőknek Nagytétényben. Eközben Péter Anna, az Origo gasztrobloggere - ducatis motoros csaj - főz nekünk vörösboros marhapörköltet bográcsban. A pörkölt körülbelül délután 14:00 órára készül el. Épp időben, hogy a tréningben elfáradt és megéhezett lányok-asszonyok csillapítsák éhségüket.

2. Délután 16:00 órától közös, csajos motorozás vár ránk a Velencei tóhoz. Az indulás ugyanonnan, a nagytétényi lőtérről lesz. A vonulást az ORFK motoros rendőrei biztosítják. A vonulás során a KRESZ szabályait betartva, egy sávban, kettes menetoszlopban motorozunk majd. A résztvevők biztonsága érdekében mindenkit megkérek, hogy a motorozás alatt az induláskor elfoglalt helyét ne változtassa, ne előzgessen, mert azzal balesetet okozhat.

A vezetéstechnikai tréningre a részvételi szándékodat itt jelezheted.

A motorozásra itt jelentkezhetsz.

Ha nem találsz oda, és társakat keresel, a fórumban biztos lesz valaki, aki elkísér.

A rendezvény résztvevői támogatóinknak köszönhetően apró ajándékcsomagot kapnak. A támogatókat a cikk mellett a bal oldali oszlopban soroltuk fel.

A korábbi évekhez hasonlóan a nem Budapest környékén élő lányokról sem feledkezünk meg. Ha te is motorra pattansz ezen a napon, készíts róla fényképet (magadról a motoroddal együtt) és töltsd fel a 8. Nemzetközi Női Motoros Nap galériájába, ahol akár saját albumot is készíthetsz ha több képed is van! A feltöltőknek szintén ajándékcsomagot küldünk, amíg a készlet tart. 

Ne feledd, már csak hatot kell aludni a Nyolcadik Nemzetközi Női Motoros Napig!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!