14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Holnap téged is várunk!

Galactica-IFRD-contestBudapesten, illetve Pest-megyében szervezett programokkal várunk, de ha nem a főváros közelében laksz, május 3-án akkor is ülj fel a motorodra és CSAK HAJTS!

Ez volt ugyanis Vicki Gray elképzelése, amikor kitalálta a Női Motoros Napot. Mindegy milyen motorod van, mindegy hova mész, de minden év első péntekén ülj fel rá, és ünnepeld meg egy motorozással azt, hogy te is motoros nő vagy!

Mára tényleg nemzetközi (nem-zet-kö-zi-vé-é-é-é-lett) ez a nap, Kanadától Ázsiáig mindenfelé csatlakoznak a motoros nők, és szervezetten vagy csak egyedül gurulnak egyet. Szóval nem kell elkeseredned, ha nem Budapesten laksz és nem tudsz eljönni a délutáni Női Motoros Felvonulásra az Andrettihez, vagy Szigetszentmiklósra az ingyenes vezetéstechnikai tréningre, amit ismét a Pest-megyei motoros rendőrök tartanak csak csajoknak.

HIRDETÉS (x)

Ha motorozol holnap, mindenképp készíttess valakivel egy fotót magadról, és töltsd fel a galériánkba! A szponzorainknak köszönhetően (akiket a bal oldali oszlopban látsz) apró ajándékot küldünk cserébe (a készlet erejéig). Ráadásul, ha jól sikerült a fotód, benevezheted a Nemzetközi Női Motoros Nap hivatalos Facebook oldalán zajló versenyre, ahol egy motoros dzsekit nyerhetsz vele. A részleteket itt olvashatod el.

Ha használod a Twittert, könnyen rákereshetsz majd, hogy miről csiripelnek a világ motoros női, ugyanis a #FemaleRideDay hashtaggel megjelölt posztokat könnyedén kilistázhatod. Csiripeld el te is, mit csinálsz holnap!

De elsőként még ma nyomtasd ki a plakátot (amit szintén a bal oldali oszlopban találsz meg), és ragaszd fel a motorodra, hogy holnap mindenki tudja, hogy hetedszer is Nemzetközi Női Motoros Nap van.

Várunk szeretettel a programokon!

Ha szeretnél holnap együtt motorozni egy rövidet a környékbeli csajokkal, írd be a hozzászólásokhoz, hogy merre mennétek, hogy egymásra találjatok!


Ne felejtsd el, holnap CSAK HAJTS!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!