14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Motorozzunk együtt jövő pénteken!

7. Nemzetközi Női Motoros NapIsmét eltelt egy év, és már megint csak egy hétre vagyunk a Nemzetközi Női Motoros Naptól. Idén negyedik alkalommal vonulunk majd fel Budapesten "Szabályosan, Szabadon".

Nagy már az izgalom, hiszen az elmúlt években mindig nagyon jó hangulatúra sikerült ez a nap. Igazán látványos, ahogy közel száz motoros nő vonul együtt keresztül a városon motoros rendőri biztosítással. Mára már mindenki megtanulta, hogy május első pénteki napja a Nemzetközi Női Motoros Nap, és ha hiszed, ha nem, idén ez már a hetedik alkalom - és negyedszerre szervezünk saját programokat erre a napra.

 

Emlékszel még? Első alkalommal a Hősök terén szórólapokat osztottunk az autósoknak, hogy figyeljenek oda jobban a motorosokra. Aztán második évben egy angyalt formáztunk mécsesekből, és ekkor volt a táncolós flashmob is. Tavaly rózsaszín léggömböket eregettünk a Hősök terén, ami szintén nagyon látványos volt, és ekkor a Star Wars klubbal is összefutottunk véletlenül, és együtt kiáltottuk, hogy "May the fourth be with you!" - ez annyira vicces, hogy még mindig nevetnem kell.

HIRDETÉS (x)

Hogy mi lesz idén? Egy része maradjon meglepetés...

Természetesen - ahogy az előző években is - most is együttműködünk a Pest-megyei Baleset-megelőzési Bizottsággal. Nekik köszönhetően 2013. május 3-án Szigetszentmiklóson, a tűzoltóság udvarán szervezünk Ingyenes Vezetéstechnikai Tréninget motoros csajoknak. A tréning reggel 9-15 óráig tart (lehet, hogy kicsit korábban befejeződik majd, hogy a péntek délutáni csúcsforgalomban biztonságosan átérjünk a délutáni felvonulás helyszínére.)

Délután 16 órától gyülekezünk a szokásos helyen, az Andretti Pizzériánál, a IV. kerület, Váci út 13. alatt. Itt lesz két óránk ismerkedni, barátkozni, fagyizni - minden résztvevő a ház vendége 4 gombóc fagyira.

Itt tervezzük átadni a Baráthegyi Vakvezető Kutyaiskola képviselőinek a 2013-as Jótékonysági Motoros Naptár bevételét, és lesznek vakvezető kutyák, akikkel közelebbről is megismerkedhetünk.

A felvonulás 18 órakor indul, és a szokásos útvonalon (Váci út - Nyugati tér - Nagykörút - Oktogon - Andrássy út) érjük majd el a Hősök terét. Itt rövid pihenőt tartunk, készítünk pár közös fotót, és továbbismerkedünk a vakvezető kutyásokkal.

Együtt vonulunk majd vissza az Andrettihez, ahol az este hátralévő részében szabad foglalkozás... eszem-iszom, dínom-dánom a program azoknak, akik az egész naptól még nem fáradtak ki teljesen.

Örülnék, ha nemcsak Budapesten, hanem más városokban is összejönnének a motoros csajok egy rövidebb-hosszabb gurulásra, és erről hírt adhatnánk az oldalon. De ha nincsenek a közelben más motoros nők, legalább egyedül gurulj egy kört ezen a napon, hiszen a Nemzetközi Női Motoros Nap célja mindössze annyi, hogy bármilyen motorod vagy robogód van, bárhova is mész éppen, május első péntekén CSAK HAJTS!

És még egy fontos dolog: Ne felejts fényképezőgépet vinni magaddal! A 2013. május 3-án készült képeidet töltsd fel EBBE a galériába! A képek feltöltőinek ajándékot küldünk, amíg a készlet tart.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!