14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

2013-ban is lesz Női Motoros Nap

Nemzetközi Női Motoros Nap 2012 - Marjai János, MTIA magyar motoros nőkről készült 2012-ben a leglátványosabb fotó a Nemzetközi Női Motoros Napon, ezért idén világszerte azt a képet használják majd a 2013-as program promóciójában.

Elkészült az idei Nemzetközi Női Motoros Nap logója, ami ismét színes, vibráló, és minden elemet tartalmaz, ami arra utal, hogy a világ összes motoros nője együtt motorozik majd május 3-án.

A logó, amit az esemény kitalálója, a kanadai Vicki Gray, a motoress.com alapítója tervezett, minden évben változik, és mégis számos alkotóeleme ugyanaz marad. Például a logó tetején sorakozó motorkerékpár sziluettek évről-évre azt sugallják, hogy bármilyen motorkerékpárral is közlekedsz, részese vagy az eseménynek. Az emblémán szereplő fej egyértelműen női, és ezt még jobban hangsúlyozza, a nyitott bukósisak, amit visel.

HIRDETÉS (x)

Még 2011-ben került a logóra bolygónk, a Föld, ami azt szimbolizálja, hogy minden évben újabb országok csatlakoznak a női motoros naphoz. Idén annyiban módosult ez a része a logónak, hogy a Földet körbeölelik a Világ jellegzetes építményei, amiket mindenki jól ismer, és egyes régiókhoz, városokhoz, országokhoz kapcsolódnak.

A logó színvilága is ismét változott. A tavalyi zöld helyett idén a láthatósági mellénykről jól ismert sárga szín dominál, amit a 2013-as trendeknek megfelelően a legtöbb divatház által ez év tavaszára ajánlott lila színnel egészítettek ki. A logó hamarosan elérhető lesz magyar nyelven is.

Ami miatt különösen büszkék lehetünk magunkra, hogy a tavaly a szervezőknek a világ minden tájáról beküldött összes fotó közül, ami 2012 május 4-én a készült, az MTI fotósa Marjai János által rólunk készített képe sikrült a legjobban. Legalábbis így vélte Vicki, és ezért az idei események kampányázoz ezt a képet használják majd a bannerekhez és a sajtóreklámokhoz.

Természetesen már folyik az idei Nemzetközi Női Motoros Nap budapesti programjainak tervezése és egyeztetése. Ötleteidet szívesen látjuk a fórumban, illetve örülnénk, ha Magyarország nagyobb városaiban is sikerülne összehozni a környéken élő motoros lányoknak valamilyen közös programot, vagy legalább egy délutáni közös motorozást erre a napra. Ehhez is várjuk szervezők és támogatók jelentkezését.

További részletekkel halmarosan jelentkezünk, addig pedig írd fel a naptáradba, hogy el ne felejtsd: 2013. május 3. - Csak Hajts!

International Female Ride Day 2013 Logo

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!