14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Már csak egy nap a Női Motoros Napig

5. Nemzetközi Női Motoros NapMég egyet kell aludni, és holnap reggel irány Vác, ahol a motoros rendőrök segítségével javíthatunk a motorozási technikánkon.

Az utolsó simításoknál tartunk a 6. Nemzetközi Női Motoros Nap programjainak szervezésével. Ez az idei már a harmadik alkalom, így valószínűleg minden gördülékenyen zajlik majd, azért mégis van bennünk egy kis izgalom.

A holnapi nap részletes forgatókönyve sűrű napot ígér: Reggel 8:30-kor gyülekezünk Vácon a József Attila sétányon lévő nagy parkolóban, ahol délután 15:00 óráig tart majd a vezetéstechnikai tréning a legjobb motoros rendőroktatók vezetésével.

HIRDETÉS (x)

Innen a csapat együtt motorozik majd át az Andretti Pizzériához, ahol azok, akik a délelőtti programon nem tudtak részt venni, már kora délutántól gyülekezenek.Itt fogjukmegejteni a Jótékonysági Motoros Naptár eladásából összegyűlt összeg átadását a Magyar Mentőmotor alapítvány képviselőinek - várhatóan a helyszínre két mentőmotor is érkezik majd, és egyéb meglepetések is várják a résztvevőket.

Hogy holnapra minél kevesebb tennivaló maradjon, ma (május 3. csütörtök) este 18:00 órától gyülekezünk az Andrettiben, ahol a részvevőknek szánt ajándékcsomagok összeállítását ejtjük majd közösen. Aki ráér segíteni, azt szívesen látjuk.

Azok se keseredjenek el, akik nem tudnak részt venni a budapesti és a váci rendezvényen. A lényeg ugyanis ezen a napon annyi, hogy minden motoros nő szálljon kétkerekűjére, és motorozzon egyet. Tehát más városokban is összeszedhetitek az ismerős lányokat, és gurulhattok egyet a környéken. Készítsetek fényképeket, és töltsétek fel a Női Motoros Nap 2012-es galériájába a honlapunkon.

Hogy minél többen megtudják, hogy ezegy különleges nap számunkra, az idei Női Motoros Nap Nemzetközi plakátját innen tölthetitek le, és ezt fel tudjátok ragasztani a motor szélvédőjére.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...
Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!