14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Gyúrunk a 6. Női Motoros Napra

6. Nemzetközi Női Motoros NapVégre megkaptuk a hatodik Nemzetközi Női Motoros Nap hivatalos logóját magyarul is.

Habár az elmúlt hetekben a motorkiállítás szervezésével és lebonyolírtásával voltunk főleg elfoglalva, azért nem feledkezünk meg a továbbiakról sem. Ilyen például a Nemzetközi Női Motoros Nap, ami már itt van a  nyakunkon.

HIRDETÉS (x)

Május 4-én ismét várjuk a motorozó nőket délelőtt egy Ingyenes Vezetéstechnikai Tréningre a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság jóvoltából. A helyszín még mindig szervezés alatt áll.

A déutáni program a szokásos női motoros felvonulásban csúcsosodik majd ki. A találkozó hagyományosan az Andrettiben és környékén lesz 16 órától, ahol mindenki a hely vendége a hókristályra. Innen 18 órakor rendőri felvezetéssel gurulunk egyet a városban. A végállomás a Hősök tere, ahonnan kis pihenő és közös fényképezés után ismét együtt vonulunk vissza az Andrettihez, ahol ezúttal 4 gombóc fagyit nyalhatunk.

A részletes programról később még tájékoztatást adunk.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!