14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Bemutatták a Nemzetközi Női Motoros Nap 2012-es logóját

Nemzetközi Női Motoros Nap 2012 május 4.Februárra elkészült az idei logó. Színes, csajos, és mindent elmond a nemzetközi rendezvényről.

Az esemény elmúlt hat évében folyamatosan változott a logó, amit a Nemzetközi Női Motoros Nap kitalálója, Vicki Gray tervezett. A z eredeti verzió néhány eleme eltűnt, és újak is jöttek. A kis fekete motorok azt szimbolizálják, hogy ezen a napon nem számít, kinek milyen motorja van, a lényeg az együtt motorozás és a motorozás szeretete. Ebben az évben egy allrounder túramotor is került a motorok sorába.

HIRDETÉS (x)

A stilizált, bukósisakos női fejet nem kell megmagyarázni, hiszen egy motorozó nőknek szóló eseményről van szó. Az új elem 2011 óta a földgömb, ami azt szimbolizálja, hogy tavaly óta a rendezvény hivatalosan, a FIM által is elismert, nemzetközi esemény lett a női motoros nap.

A 2012-es logó színei is alaposan megváltoztak. A tavalyi narancssárga után idén is fényes, fluoreszkáló színeket kapott a logó, hiszen ezek az élénk színek mindenkinek a baleset-megelőzést juttatják az eszébe. Az idei színvilág az UV zöld és az UV sárga keveréke lett.

Ahogy a korábbi években, a Csajokamotoron.hu 2012-ben is csatlakozik a nemzetközi eseményekhez. Bár a programok még szervezés alatt állnak, reményeink szerint idén is lesz Ingyenes Vezetéstechnikai Tréning a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság motoros rendőreinek köszönhetően délelőtt, és Női Motoros Felvonulás délután Budapesten.

A dátumot nehogy elfelejtsétek: 2012 május 4., azaz május első pénteki napja.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Már az ötletelgetés első fázisait is végigkísérték a barátok, ismerősök aggódó kérdései: „biztos, hogy egyedül...
Bővebben...
Arról már írtam korábban különféle pontokba szedve, miért szeretek egyedül motorozni. A nyűgöket leszámítva rengeteg...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!