14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Ne legyél áldozat! Motoros csajok az ECHO tévén

Múlt hét csütörtökön került adásba az 5. Nemzetközi Női Motoros Napon készült, 24 perces riport.

Az ECHO TV Ne legyen áldozat című műsorában csaknem fél órán keresztül beszélnek a lányok a biztonságos motorozás, a megfelelő védőfelszerelések és a rendszeres gyakorlás fontosságáról. A megkérdezettek a legtöbb témában egyetértettek.

HIRDETÉS (x)

A motoros rendőrtől a hétköznapi motoroson keresztül a motorversenyzőig a megkérdezett hölgyek egyetértett abban, hogy a nők sokkal óvatosabbak a közúton, és nagyobb figyelmet fordítanak a megfelelő védőfelszerelés használatára, mint a férfiak. Mivel többnyire tisztában vannak a hiányosságaikkal, nem szégyellik vezetéstechnikai tréningeken képezni magukat évről-évre, vagy akár egy szezonban többször is.

A tartalmas riportot köszönjük szépen a Ne legyen Áldozat című műsor készítőinek, akik a műsorkészítés mellett a jótékonyságra is szakítanak időt. Jelenleg a Dunakanyar Erdei Általános Iskola számára gyűjtenek adományokat, hogy szeptemberben tovább folytatódhatjon a tanítás.

Ha úgy érzed, tudnál segíteni egy tank benzin árával, a következő számlaszámra várják a segítséget:

Dunakanyar Takarékszövetkezet
64700038 - 10001428

Az adományt egy motoros felvonulás keretében adják majd át a szervezők július 9-én. Azokat a motorosokat, akik szeretnének részt venni, 9:30-tól várják Budapesten, a Hősök Terén, a Műcsarnok felőli oldalon. A felvonulás útvonalát és a részletes programot itt olvashatjátok.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten megint nem volt motorozás, pedig az időjárás miatt akár lehetett volna. A nyakamba...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!