14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Az 5. Nemzetközi Női Motoros Nap részletes programja

Már csak egyet kell aludni, és itt a várva-várt nagy nap, ami csak rólunk, motoros nőkről szól.

 

A budapesti lányoknak sűrű programjuk lesz, de nem szeretnénk, ha az ország más részein lakók kimaradnának a jóból. Arra kérünk tehát minden motoros nőt, hogy mindenképp szálljon motorjára ha munkába vagy iskolába megy, vagy legalább egy délutáni kis gurulásra a környékbeli lányokkal. Az aznap készült fotókat pedig töltsétek fel az 5. Nemzetközi Női Motoros Nap galériájába. A képet feltöltők a készlet erejéig ajándékot kapnak.

Hogy mindenki számára egyértelmű legyen, hogy miért is motoroztok, nyomtassátok ki a Női Motoros Nap logóját, és ragasszátok a motorotok plexijére erre az egy napra. A logót innen tudjátok letölteni.

HIRDETÉS (x)

 

És akkor most következzen a pénteki program részletezve:

 • 8:30: Találkozó a Hungaroring bejáratánál
 • 9:00-15:00 A Hungaroring Porsche-parkolójában a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság motoros rendőrei ingyenes vezetéstechnikai képzést tartanak számunkra.
 • 15:00 A program végeztével a Hungaroringről a motoros rendőrök és rendőrhölgyek biztosításával együtt motoroznunk át a Váci út 13. elé
  16:00: gyülekező a Váci út 13. előtt (Andretti Pizzéria). Regisztráció, fagyizás az Andretti jóvoltából, meglepetés-ajándékok átvétele a készlet erejéig.
  17:30: a résztvevők köszöntése, tájékoztatás.
  17:50: a résztvevők felveszik a vonulás alakzatát.
  18:00: elindul a "Szabályosan szabadon - Csajok a motoron" elnevezésű felvonulás a következő útvonalon: Budapest, Váci út 13. szám alatti Andretti Pizzéria elől indul, és a Váci út – Nagykörút – Oktogon – Andrássy út – Hősök tere (pihenő, fényképezés) – Dózsa György út – Váci út 13.
  18:45: érkezés a Hősök terére.
  19:00: Flash Mob (a lányok egy előre betanult tánckoreográfiát adnak elő együtt)
  19:30: gyertyagyújtás (egy angyal formát rakunk ki mécsesekből), amelyet egy tűzoltódaruról meg is örökítünk
  20:00: visszaindulás a gyülekező helyszínére.
  20:30: a rendezvény befejeződik, innentől szabad program az Andrettiben. Mindenki a cég vendége egy üdítőre, este buli, Karaokee.

Mindenkinek a figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy a vonulás során a KRESZ-szabályok betartása kötelező, a motorosok egy forgalmi sávot foglalnak el, kétsoros vonalban „cipzárban” haladnak folyamatosan. A fotósokat is megkérjük, hogy a biztonságot ne veszélyeztesék azzal, hogy a menetoszlop mellett haladnak, a menetből, vagy az út széléről fotózzanak!

Mindenkit nagyon várunk a holnapi programokon.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!