14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Még van két napod, hogy megtanuld a táncot

Az utóbbi napokban többen is érdeklődtek, hogy hol találják meg a koreográfiát, hát íme mégegyszer.

Fórumunk egyik tagja, Kisvirág követte el a koreográfiát, ami szerintem pont olyan, amilyennek lennie kell. Persze lehet kritizálni, hogy túl egyszerű, vagy túl lassú, vagy pont túl gyors... Igyekeztünk olyan számot választani, amire bőrben-vasban is lehet kényelmesen mozogni, és a koreográfia is olyan, hogy ha valaki nem készül, csak ott a helyszínen jön meg a kedve egy kis közös mozgáshoz, a második blokktól már neki is menni fog.
HIRDETÉS (x)

A zene: Shania Twain - That Don't Impress Me Much. Talán nem véletlen az sem, hogy erre a számra esett a választásunk. A szövege nagyon ott van, kis fricska a pasiknak - ha már pl. a rendezvény iWiW oldalán egyikük a meleg büszkeség napjához hasonlította ezt a rendezvényt, itt olvasható a szöveg és a magyar fordítás is.

Tehát akkor a koreográfia videója. Virág nagyon ügyes volt, és felvette lassítva is, szóval menni fog.

Egyébként ma este a lányok páran összegyűlnek a Kálvin térnél gyakorlolni 18 órától. Ha szeretnél részt venni, a részleteket megtalálod a fórumban.

És akkor álljon itt Shania Twain videoklipje is.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!