14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Vonulj fel és nyerj!

A Budapesti felvonuláson a részvevők meglepetésekre számíthatnak.

Már csak négyet kell aludni az 5. Nemzetközi Női Motoros Napig, ami a motorozó nőknek - legalábbis Budapesten - igen sűrű programmal érkezik majd el. Persze ne szaladjunk ennyire előre, hiszen az előkészületekben majdnem mindenki részt vesz.

HIRDETÉS (x)

 

Szerdán például 18 órától közös tánctanulás lesz a Kálvin térnél Virággal. Részletek a fórumban és a Facebookon is találhatóak ezzel kapcsolatban. De aki nem tud részt venni, péntek délelőtt a Hungaroring aszfaltján is lesz rá módja, hogy összepróbálja a mozdulatokat a lányokkal.

Csütörtök este 18 órától az Andretti pizzériában beszélgetős, evős-ivós szoci-fogi program várja az önkénteseket, akik segítenek a másnapi program előkészítésében, szponzoraink ajándékainak szelektálásában. Szerdán vagy csütörtökön (még az időpont nem tisztázott) a Hősök terén kell előkészíteni, a pénteki gyertyagyújtást.

Pénteken már élesben megy majd a program. Reggel 8:30-kor találkozunk a Hungaroring bejáratánál, majd délutánig tart a vezetéstechnikai tréning. Két órakor kis házi verseny, a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság ajándékaiért.

Délután együtt vonulunk át az Andretti pizzériához, ahol találkozunk a többiekkel. Itt regisztráció, fagyizás és beszélgetés lesz a program a felvonulás kezdetéig. A felvonulásra regisztrálók között egy kétszemélyes raftingtúrát sorsolunk ki a Vizitigris jóvoltából, és a felvonulók értékes ajándékokat kapnak.

Innen rendőri felvezetéssel vonulunk a Hősök terére, ahol a program további része zajlik majd. Az elre felrajzolt angyal formát mécsesekkel rakjuk körbe, és együtt gyújtjuk meg a balesetben elhunyt motoros társaink emlékére. (Öngyújtót vagy gyufát mindenki hozzon magával!)

Közben együtt eltáncoljuk a külön-külön betanult koreográfiát, és mindezt egy tűzoltóautó darujáról meg is örökítjük majd. Nagyjából este nyolc órakor vonulunk vissza az Andrettihez, ahol tovább folytatódik a mulatság.

A nem budapesti motoros lányokat arra buzdítjuk, hogy ők is motorozzanak május 6-án. Azok, akik feltöltik az 5. Nemzetközi Női Motoros Nap-on készült motoros fotóikat a galériába, ajándékot kapnak.

Ha terveztek olyan közös gurulást valamelyik vidéki településen, amire várjátok a motoros lányokat, írjatok, illetve írjátok ki a fórumra vagy a Facebook oldalunkra. Szívesen adunk hírt róla, és a Nemzetközi Női Motoros Nap programjait szétküldjük minden tagunknak a hírlevélben is csütörtökön, hogy mindenki tudjon róla.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!