14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Vonulj fel és nyerj!

A Budapesti felvonuláson a részvevők meglepetésekre számíthatnak.

Már csak négyet kell aludni az 5. Nemzetközi Női Motoros Napig, ami a motorozó nőknek - legalábbis Budapesten - igen sűrű programmal érkezik majd el. Persze ne szaladjunk ennyire előre, hiszen az előkészületekben majdnem mindenki részt vesz.

HIRDETÉS (x)

 

Szerdán például 18 órától közös tánctanulás lesz a Kálvin térnél Virággal. Részletek a fórumban és a Facebookon is találhatóak ezzel kapcsolatban. De aki nem tud részt venni, péntek délelőtt a Hungaroring aszfaltján is lesz rá módja, hogy összepróbálja a mozdulatokat a lányokkal.

Csütörtök este 18 órától az Andretti pizzériában beszélgetős, evős-ivós szoci-fogi program várja az önkénteseket, akik segítenek a másnapi program előkészítésében, szponzoraink ajándékainak szelektálásában. Szerdán vagy csütörtökön (még az időpont nem tisztázott) a Hősök terén kell előkészíteni, a pénteki gyertyagyújtást.

Pénteken már élesben megy majd a program. Reggel 8:30-kor találkozunk a Hungaroring bejáratánál, majd délutánig tart a vezetéstechnikai tréning. Két órakor kis házi verseny, a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság ajándékaiért.

Délután együtt vonulunk át az Andretti pizzériához, ahol találkozunk a többiekkel. Itt regisztráció, fagyizás és beszélgetés lesz a program a felvonulás kezdetéig. A felvonulásra regisztrálók között egy kétszemélyes raftingtúrát sorsolunk ki a Vizitigris jóvoltából, és a felvonulók értékes ajándékokat kapnak.

Innen rendőri felvezetéssel vonulunk a Hősök terére, ahol a program további része zajlik majd. Az elre felrajzolt angyal formát mécsesekkel rakjuk körbe, és együtt gyújtjuk meg a balesetben elhunyt motoros társaink emlékére. (Öngyújtót vagy gyufát mindenki hozzon magával!)

Közben együtt eltáncoljuk a külön-külön betanult koreográfiát, és mindezt egy tűzoltóautó darujáról meg is örökítjük majd. Nagyjából este nyolc órakor vonulunk vissza az Andrettihez, ahol tovább folytatódik a mulatság.

A nem budapesti motoros lányokat arra buzdítjuk, hogy ők is motorozzanak május 6-án. Azok, akik feltöltik az 5. Nemzetközi Női Motoros Nap-on készült motoros fotóikat a galériába, ajándékot kapnak.

Ha terveztek olyan közös gurulást valamelyik vidéki településen, amire várjátok a motoros lányokat, írjatok, illetve írjátok ki a fórumra vagy a Facebook oldalunkra. Szívesen adunk hírt róla, és a Nemzetközi Női Motoros Nap programjait szétküldjük minden tagunknak a hírlevélben is csütörtökön, hogy mindenki tudjon róla.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!