Készülünk a Nemzetközi Női Motoros Napra

NaNa - . Női motoros nap

Ettől az évtől a FIM jóváhagyásával valóban nemzetközi lesz a Női Motoros Nap.

Amikor 2007-ben a kanadai Vicki Gray meghirdette az első női motoros napot hazájában, még maga sem gondolta, hogy világszerte ennyi követőre talál majd. Öt évvel később a nyugati világ legtöbb országában együtt ünneplik május első péntekét a motorozó nők.

HIRDETÉS (x)

 

Hogy az esemény nemzetközi jellegét még jobban kihangsúlyozzák, a Női Motoros Nap 2011-es logójára már a földgömböt is beleszerkesztették. A képen szereplő különböző motortípusok pedig azt szimbolizálják, hogy mindegy, hogy ki milyen típusú motort vezet, lehet az off-road vagy utcai, robogó, sportmotor vagy chopper, a lényeg csak egy: Just Ride! vagyis csak motorozz.

Vicki elmondása szerint ez az az esemény, amelyet a motorozó nők semmi pénzért nem hagynának ki. Fontosabbnak tartják, mint bármelyik nagy motoros találkozót vagy más motoros rendezvényt. Nem is csoda, hiszen ez a nap rólunk szól, és az ezen a napon szervezett programokkal azt üzenjük a világnak, hogy mi is létezünk, és jobb lesz odafigyelni ránk.

Természetesen a Nemzetközi Női Motoros Nap a Csajokamotoron.hu olvasói számára is fontos ünnep, ezért idén is megszervezzük a tavaly oly sikeres budapesti felvonulást. A részletekről kicsit később... addig is véssétek a naptáratokba május 6-ot!

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS