14. Nemzetközi Női Motoros Nap 2020. május 2. szombat!

CSAK HAJTS!

Készülünk a Nemzetközi Női Motoros Napra

Ettől az évtől a FIM jóváhagyásával valóban nemzetközi lesz a Női Motoros Nap.

Amikor 2007-ben a kanadai Vicki Gray meghirdette az első női motoros napot hazájában, még maga sem gondolta, hogy világszerte ennyi követőre talál majd. Öt évvel később a nyugati világ legtöbb országában együtt ünneplik május első péntekét a motorozó nők.

HIRDETÉS (x)

 

Hogy az esemény nemzetközi jellegét még jobban kihangsúlyozzák, a Női Motoros Nap 2011-es logójára már a földgömböt is beleszerkesztették. A képen szereplő különböző motortípusok pedig azt szimbolizálják, hogy mindegy, hogy ki milyen típusú motort vezet, lehet az off-road vagy utcai, robogó, sportmotor vagy chopper, a lényeg csak egy: Just Ride! vagyis csak motorozz.

Vicki elmondása szerint ez az az esemény, amelyet a motorozó nők semmi pénzért nem hagynának ki. Fontosabbnak tartják, mint bármelyik nagy motoros találkozót vagy más motoros rendezvényt. Nem is csoda, hiszen ez a nap rólunk szól, és az ezen a napon szervezett programokkal azt üzenjük a világnak, hogy mi is létezünk, és jobb lesz odafigyelni ránk.

Természetesen a Nemzetközi Női Motoros Nap a Csajokamotoron.hu olvasói számára is fontos ünnep, ezért idén is megszervezzük a tavaly oly sikeres budapesti felvonulást. A részletekről kicsit később... addig is véssétek a naptáratokba május 6-ot!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!