EseményekMotorverseny

Női sikerek Kunmadarason

DSC00455Ha a férfiak legeltethetik a szemüket a bikinibe bújtatott női idomokon, most a nagy melegnek köszönhetően a hölgyeknek is volt mit néznie…

Az elmúlt hétvégén a békéscsabai Yamaha kereskedés szűnni nem akaró unszolásának eleget téve ellátogattunk Kunmadarasra, ahol Nemzetközi Dragbike Verseny, és SuperTwin TopGas Európa Bajnokság zajlott. Bár a Yamaha MT-03 – a V-max utódjának szánt MT-01 660 köbcentis, egyhengeres kistestvére – nem kimondottan gyorsulási versenyekre termett, Edi kifejezetten jó ritmusban rajtolt a rövid kis motorral.

 

A teló leeresztése az idő rövidsége miatt elmaradt, így csak lábujjhegyen pipiskedhetett, de a kezes kis motort nem véletlenül szánja a gyártó titokban a motoros hölgyeknek. Persze Edinek az öreg rókák és a széttuningolt motorok mellett a teljesen gyári motorral nem sok esélye lehetett, büszkék lehetünk rá, hogy a forró aszfalton, talpig bőrruhában részt vett a kvalifikációs futamokban. Még több kép a galériában!

A szervezők szerint a nagy tömeg másnapra, a döntők idejére volt várható, azért így is volt mit nézni. A depóban a kétkerekű dragok mellett az esti showra ideszállított sugárhajtású jet-funycar is ki volt állítva. És ha a férfiak legeltethetik a szemüket a bikinibe bújtatott női idomokon, most a nagy melegnek köszönhetően a hölgyeknek is volt mit néznie.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A felhozatal megítélése ízlés kérdése, hiszen a szikár sportostól a puhos vörösre égetten keresztül a kigyúrt tetováltig alaposan kielemezhettük a férfi felsőtesteket. Nekem legjobban a holland csapat jött be, akik látványban hozták azt a biker-formát, amit nyugat-európa országútjain ismerhettünk meg.

A gyorsulási versenyeken egyébként egyre gyakoribb a hölgyek részvétele, és persze a sikerek sem maradnak el. A mostani hétvégén például két kategóriában is női versenyző állhatott a dobogó tetejére: UP Junior kategóriában Vincze Alexandra, 125 ccm-ben pedig Matusik Andrea hozta el az első helyezést. Szandi ráadásul kategóriájában az országos bajnokságban is az első helyen áll, és már csak az augusztus 18-19-i kunmadarasi verseny van hátra. Ha az a verseny is hasonló eredményt hoz, akkor akkor az év végi díjkiosztón büszkén képviselheti a motoros nőket a dobogó tetején!

Ha pedig a verseny helyszínén cirkáló motorizált kiscsajok számát nézem, ez a sikersorozat a jövőben egyre csak növekedhet.

DSC00446DSC00462DSC00466DSC00478DSC00490DSC00517

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük