HírekMotorokMotortesztek

Noémi is kipróbálta: Honda CBR650R 2022

Alapból naked párti vagyok, de nagyon pozitívan csalódtam ebben a mociban. Kinézetre nekem nagyon bejön, az a fejidom brutál.

A kormányáról csak annyit, hogy mivel magasabban van, ezért kényelmesebb volt az üléspozíció, és még a lábam se fájdult meg hosszabb utakon se.

A szélvédelme szuper, szóval nagyobb sebességnél is nyugodtabb lehettem ezen a téren. A lámpái jó fényt adnak, ami mindig jó, és az irányjelzője is jól látszik.

A tükrök jól néznek ki de én nem sok mindent láttam benne a 164 cm-el. Az embernek ez a felismerés néha fájdalmas tud lenni, de ez sem törte le a motor iránti lelkesedésem. Ám ami kicsit problémásabb volt számomra, ha rendesen akartam hátranézni mindig be kellett hajtamom a könyököm.

A műszerfala jól látható, megfelelő mennyiségű információt mutat. A futóműve kicsit pattogós, de valószínüleg ez a rossz minőségű utak miatt volt. Az úttartása viszont nagyon is jó, kanyarban stabil.

Így a végefelé fontos beszelnem még a fékekről, amik jól fognak, bár az ABS túl hamar korrigál. De ez bizonyos helyzetekben még jól is jön.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Hogy egy kicsit matekozzunk is, ezért rátérnék a pontosabb adatokra is: A tank elég nagy 15,4 literes, a motor fogyasztása 4,9 liter/100 km, de ez inkább csukló függő.

Honda CBR650R 2022 nánási noémi

Az utas ülése szerencsére elég nagy, rendesen el lehet rajta férni. Három utassal is kipróbálhattam. Elfért rajta a sajna nem egy nagyra nőtt, de annál inkább az anyjára ütött motoros gyermekem aki 156 cm. Szerencséjére sok motor hátsó ülését próbálhatta ki, és a Hond a CBR650R is eléggé magas, majdhogynem dobogós helyet ért el a kényelmességi ranglétráján.

A gyermekem mellett a 185 cm magas baratnőm is kapott az élményből. Ő egyenesen imádta!

Az összbenyomásom erről a járgányról az, hogy nagyon szívesen elfogadnám, és szívesen kipróbálnám lekközelebb is egy hosszabb túrára.

Honda CBR650R 2022 nánási noémi

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük