CsajokHírekMotoros divat

NEXX 2023 – “Több élet, kevesebb lábnyom”

Nexx bukósiakok 2023-ra“A biztonság új generációja” – így utal a portugál sisakgyártó NEXX a kevesebb mint két évvel ezelőtt bevezetett X-PRO karbon technológiára, amelyet 2023-ban a márka különböző prémium kategóriáira is kiterjesztenek.

“Ez a professzionális és súlytudatos versenyzők számára tervezett, legmodernebb technológia az űrkutatási szakértelmet 3K karbonhálóval ötvözi egy olyan egyedülálló rétegezéshez, amely könnyebbé, erősebbé és kényelmesebbé teszi a héjat”.

Helder Loureiro, a NEXX vezérigazgatója és társalapítója szerint “szeretnénk inspirálni és ösztönözni a motorizált kétkerekűek körüli különböző életstílusokat egy olyan kollekcióval, amely nyugalmat, kényelmet és sokoldalúságot biztosít – egész éves használatra, felkészülve a legszélsőségesebb körülményekre is.

“Az új NEXX 2023 kollekció tele van rendkívül technikai modellekkel, amelyek a legmodernebb biztonsággal, funkcionalitással és dizájnnal rendelkeznek. Ugyanakkor nagyon odafigyelünk mindarra, ami a világban történik.

“A ‘Helmets for life’ elkötelezettségünkhöz hűen elindítottuk a ‘More life, less footprint’ projektet, amely egy sor partnerséget foglal magában, amelyek célja az ipari hulladék csökkentése és a környezeti lábnyomunk minimalizálása.

Lölő új sisakja: Nexx SX.60 Jazzy Jet bukósisak

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

“Az Ergo Padding System már nem tartozik a sisakjaink alaptartozékai közé. Ez a döntés egy általunk elvégzett tanulmány eredménye, amelyben arra a következtetésre jutottunk, hogy felhasználóinknak csak kis százaléka érezte szükségét ennek az extra habszivacs készletnek a jobb illeszkedés érdekében; ez a tartozék továbbra is kérésre kapható. Idén bevezetjük a sisakok újrahasznosított kartondobozának új modelljét, amely alacsonyabb gyártási időt és kevesebb vízbázisú festék felhasználását teszi lehetővé, és minden termékkézikönyvünk már digitális formátumban is elérhető.”

A 2023-as évre a már ECE 22.06 homologizált X.R3R termékcsalád számos új modellel és “merész grafikával” bővül, mint például az új X.R3R HAGIBIS, X-PRO CARBON szénszálból és áttetsző lila árnyalatú lakkozással, valamint az új X.R3R IZO, MotoGP stílusú “őrült grafikával”.

A ZERO PRO változatok X-PRO CARBON szénszálas anyagból az X.WRL (Wild Rally) és az X.WED2 (Wild Enduro) Adventure termékcsaládra is kiterjednek.

Ezen kívül új grafikák és új színek jelennek meg az SX.100R, X.G100R (klasszikus vonal) és X.G20 termékcsaládokban – “a piacon jelenleg kapható kevés ECE 22-06 által jóváhagyott nyitott sisakok egyike”.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük