EseményekHírekMotoros találkozó

Next-Gen Tour: az új Scrambler Ducati a középpontban Európában

Ducati Scrambler Next-gen Tour 2023Az új generációs Scrambler Ducati készen áll arra, hogy egy vándorturnéval meghódítsa az európai színpadokat. London, Milánó, München, Madrid és Párizs, öt város öt különleges találkozóra, hogy elmerülj az új generációs Scrambler Ducati hangulatában.

A Next-Gen Tour vizuális arculatát az olasz Van Orton Design művészekre bízták, akik a Scrambler Ducati egyedi változatát is elkészítették a kiállításra.

A túra állomásai során lehetőség lesz tesztvezetésre, illetve tesztfoglalásra a Ducati Scrambler Icon-nal

Energia, találkozás, szórakozás, zene, színek, digitális művészet. Mindez és még sok más várható a Scrambler Ducati Next-Gen Tour öt állomásán: a vándorúton, amellyel az új generációs Ducati Scrambler kitörölhetetlen nyomot kíván hagyni a rajongók szívében, közvetlenül azután, hogy a valenciai Global Riding Premiere során mindenkit lenyűgözött dinamikus tulajdonságaival.

Európa öt legfontosabb városában (London, Milánó, München, Madrid és Párizs) öt eseményt rendeznek a márka hangulatának teljesen megfelelő, menő helyszíneken, amelyekkel elmerülhetsz a Scrambler Ducati világában, és megtapasztalhatod azokat a hangulatokat, amelyek a Scrambler Ducati-t világsikerré tették, hiszen 8 év alatt több mint 100 000 motorkerékpárt adtak el belőle.

A Next-Gen Tour projekt azonnal felismerhető az erős vizuális és grafikai arculatáról, amelyet a Van Orton Design együttműködésével fejlesztettek ki. Az olasz duó az európai digitális művészet legnépszerűbb képviselői közé tartozik, és erre az alkalomra a Ducati Scrambler második generációjának koncepciói alapján fejtették ki kreatív elveiket, gondoskodva az egész Tour arculatáról.

Továbbá, a személyre szabás szellemének jegyében – amely a Scrambler Ducati filozófiájának egyik sarokkövét képviseli – a Van Orton Design kreativitását egy egyedi változat borítóira is felvette, amely Európát fogja bejárni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

2022 végétől Argentínában fogják összeszerelni a Ducati motorkerékpárokat

A Next-Gen Tour minden egyes szakasza külön, különleges programmal, számos meglepetéssel várja majd a résztvevőket. Minden a kínálat új modelljei körül fog forogni: Ducati Scrambler Icon, Ducati Scrambler Full Throttle és Ducati Scrambler Nightshift. Három változat, amelyek megerősítik az egyszerűséget és a hitelességet, amelyek mindig is alapvető értékeket képviseltek a Scrambler Ducati minden rajongója számára, ugyanakkor korszerűbbé, színesebbé és még élénkebb személyiséggel felruházottá váltak.

A túra szakaszai során lehetőség lesz egy Ducati Scrambler Icon tesztvezetésére is, vagy a legközelebbi márkakereskedésben történő tesztelésre történő foglalásra.

Ez a Scrambler Ducati Next-Gen Tour naptára:

  • London, ITT az Outernetben – április 27.
  • Milánó, Spazio Lenovo – május 4. (május 5-én és május 6-án a Ducati Milanónál is lehet tesztelni).
  • München, Jochen Schweizer Arena – május 13.
  • Párizs, Ground Control – május 16.
  • Madrid, X-Madrid – június 1.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük