CsajokKiemeltMotoros csajok

Nem is volt olyan rég: a Csajok a motoron-ról beszélgettünk a Rádió Bézsben

NaNa gyerekkel

Sose hajts gyorsabban, mint ahogy a védőangyalod repül. Ezzel a szlogennel harangozták be a Rádió Bézsben készült beszélgetést a Csajok a motoron közöségről. Ha lemaradtál, most meghallgathatod.

Valamikor a hosszú hétvégén hívott fel Kovalik András – akivel ugyanabba az általános iskolába jártunk, bár nem egyszerre – hogy a Rádió Bézs megismétli egy korábbi beszélgetésünket, és ha van kedvem, hallgassam meg.

Habár kissé valószínűtlennek tűnt, hogy a Halloween buli után másnap reggel nyolckor eszembe jusson a rádiót hallgatni, mégsem hagyott nyugodni a dolog.

Már el is felejtettem, hogy 2015 tavaszán járt nálunk András, és itt, az itthoni irodámban beszégettünk. A kislányom ekkor 6 hónapos körül volt, a kisfiam meg kétésfél éves… nem igazán voltam kimozdítható itthonról, ezért ő jött el hozzánk.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ahogy a riportban is hallatszik, a férjem (gondolom ő volt) a másik szobában próbálta lefoglalni a gyerekeket amíg mi beszélgettünk, de ennek ellenére – én is meglepődtem most visszahallgatva – nagyon kerek bszélgetés sült ki belőle.

Szerintem érdemes meghallgatni, ha kíváncsi vagy rá, hogy hogyan indult a Csajokamotoron.hu, miket csinálunk akkoriban, és azt hiszem, az elmondottak nagy része ma is teljesen aktuális.

KATTINTS ERRE A LINKRE AZ ONLINE HALLGATÁSHOZ!

 

Rádió Bézs Ilyen a nő 2015. március 15.Ilyen a nő? – Kovalik András
“Sose hajts gyorsabban, mint ahogy a védőangyalod repül”
Magasság, mélység, sebesség.
Lélekbúvárok dolga lenne kutatni, hogy mi vonzza a modern ikaruszokat nap felé, a Cousteau kapitányokat a tenger mélyére és a sebesség megszállottjait az utak végtelenségébe.
Vendégem volt: Wéber Anikó NaNa a csajok a motoron portál alapítója.
(A 2015.03.05-i adás)

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük