HírekKultúraMotoros zene

Negyedszerre is Dáma Lárma

dama larma SicuA Nőnap alkalmából idén márciusban már negyedik alkalommal jönnek össze a rockercsajok a Dürer Kert nagytermében. A 4. Dáma Lármán most sem lesz kevesebb 40 belevaló zenész csajnál a színpadon. Ezúttal lesznek meglepetések is.

Eddig minden alkalommal hírt adtunk a Dáma Lárma koncertjeiről, így idén sincs ez másképp. Most a Sicu bancből, a Vasmacskából, a Zombie Jumpingból és a Barbaró Attila Bulibanditái közül is jól ismert Sicut kértem meg, hogy mondja el, hogy mit kell tudnunk az idei koncertről:

Sicu: Ezerrel készülünk a 4. Dáma Lármára. Nagyon felvillanyoz a szervezése. Büszke vagyok rá, hogy idáig jutottunk. Buliból indult: a Vasmacskával szerveztünk koncertet és eszünkbe jutott, hogy hívjunk pár zenész csajt vendégnek. Egyre több lány jutott eszünkbe és mindenki igent mondott. Így lettünk az első Dáma Lármán már 41-en.

Idén először a Dürer Kert nagytermében leszünk és magunk is meglepődtünk szervezőtársammal, Kelemen Ágival (ex-Vasmacska), hogy eddig 53 csajzenész szerepel a produkcióban. Ez rekord, eddig 42 volt a legtöbb. Hihetetlen, hogy milyen sok női zenész él Magyarországon. Minden évben izgatottan várom ezt az eseményt.

dama larma 2Család vagyunk már. A csajok elképesztően jófejek, tehetségesek, nagyon szeretek velük “dolgozni”. Rengeteget tanulok Tőlük. Vannak, akik minden évben fellépnek, de sok új zenész kerül be, akik gond nélkül felveszik a fonalat. Rengeteg barátság szövődik így.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Idén az “Időutazás” lesz a téma: az 1960-as évektől napjainkig időrendi sorrendben, sokféle stílusban adjuk elő a dalokat. A “show” előtt 4 komplett csajbanda melegíti a közönséget: Holy Chicks, The PinUps, Armynas és összeáll a Buttercup is.

A munkafolyamat pedig úgy zajlik, hogy van egy Facebook csoportunk, ahová mindenki bedobálja az ötleteit és akinek tetszik, csatlakozik a dal feldogozásához, így alakulnak ki a csoportok, vagyis az alkalmi zenekarok.

damalarma event coverVannak, akik már az előző években megbeszélték, hogy együtt szeretnének zenélni és vannak, akik sosem zenéltek még együtt. De minden nagyon flottul működik, igazi profikkal állhat majd szemben a közönség.

Mindig szervezünk egy nagy főpróbát, ami a koncert előtt 1-2 héttel valósul meg. Itt már élesben próbáljuk el a dalokat, amiket addigra mindenki szépen kigyakorol.

Mi már nagyon várjuk 2020 március 7-ét, amikor 19:30-tól kezdődnek a koncertek a Dürer Kert nagytermében. Nekünk ez lesz az igazi Nők Napja!

 

A 4. Dáma Lárma fellépői:

Énekesek:

Karai Anna
D. Nagy Ági
DiJo
Farkas Saci
Király Anna
Dudás Ivett
Szölgyémi Melinda
Pető Andi
Roboz Réka
Szeszti
Boda Evelin
RIA
Gréti
Szibilla
Csányi Lilla
Horváth Anett
Besnyő Gabi
Sicu

Dob:

Kelemen Ági
Tiszai Vivi
Fekete Andi
Árendás Anita
Antal Lilla
Tarr Linda
Ferenczi Bebi
Barsi Evelin
Felföldi Fanni

Gitár:

Bulatovits Évi
Máté Évi
Králik Beáta
Brányi Vivi
Kövecses Evelin
Rejtő Stefi
Hajdu Dia
Tajti Emma

Bass:

Kappel Bogi
Marielle
Simon Anna
Biró Ági
Hain Réka
Horváth Kitti
Sebestyén Tünde

Zongora:

Glowacz Dorina
Sárközi Ágnes

Holy Chicks:

Hunyadkürti Évi
Lahucsky Kriszti
Felföldi Fanni

Armynas:

Stefán Glória
Almási Fanni
Sárosi Mónika
Méreiné Berki Bogi
Tripolszki Beáta

ButterCup:

Jutasi Szandra
Luca

 

Képek: Haberl Panni

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük