HírekMotorokMotorozás

Négy kerékről Két kerékre, harmadszor is

negy kerekrol ket kerekre 2011Idén újra megvalósul az álmom, melyben a Pető Intézetben tanuló, és gyógyuló gyerekeknek szerettem volna feldobni egy kicsit az iskolakezdését.

Pár éve kitaláltam, hogy elviszem őket motorozni Budapesten belül egy kicsit. Megkerestem motoros társaimat, és idén is sokan fogadták örömmel ötletemet. Így jött össze közel 60 motoros, aki vállalta, hogy elviszi motorozni 2013 szeptember 5-én 14.00-tól egy körre a mozgásukban korlátozott gyerekeket, hogy örömet szerezzenek nekik.

Kezdeményezésemmel megkerestem hazánk motoros hírességeit is, és többen elfogadták meghívásomat. Ott lesz Delhusa Gjon, Gergely István, Harsányi Levente, Kovács Áron, Kovács István (KOKO), Müller Attila Szabó Győző, Sipos Imre, Szűcs Sándor, Talmácsi Gábor, Tóth Roland, Tóth Sándor, Zsidro Tamás.

Gyere, és légy Te is részese a gyermekek örömének, és csodáld velük a háromkerekű épített trike-okat, choppereket, vagy túra motorokat, add hírül örömüket az „egész világnak”. Vagy szurkolj együtt az intézeten belül, a Honda Hungary jóvoltából megrendezett motorvezetési szimulátorokon zajló versenyeknek.

Képek a korábbi évekből a galériábanA motoros felvonulás 8 km-es lesz, a Pető intézettől (Bp. XI. Villányi út 67) indulunk, Alkotás út – Márvány utca – Alagút – Lánc híd – Apáczai Csere János utca – Felső rakpart – Szabadság híd – Bartók Béla út – Villányi út.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Térítésmentesen jön velünk egy mentőmotor is a Mentőmotor Alapítvány jóvoltából. A motorokat és utasaikat a Groupama Garancia Biztosító biztosítja a felvonulás alatt.

A felvonulás időtartama kb ½ óra lesz. 30-40 km/h – sebességgel fogunk haladni.

Időpont: 2013. szeptember 5. Motoros felvonulás: 14.00-tól. Gyülekező 12. órától.

Helyszín: Budapest. XI. 1118. Villányi út 67. Nemzetközi Pető Intézet.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük