EseményekHírekMotoros túra

Négy kerékről két kerékre 2012

Négy Kerékről Két Kerékre 2012Megvalósult tavaly egy álmom, melyben a Pető Intézetben tanuló, és gyógyuló gyerekeknek szerettem volna feldobni egy kicsit az iskolakezdését.

Ezért kitaláltam, hogy elviszem őket motorozni Budapesten belül egy kicsit. Megkerestem motoros társaimat, és idén is sokan fogadták örömmel ötletemet. Így jött össze közel 60 motoros, aki vállalta, hogy elviszi motorozni 2012. szeptember 5-én 14.00-tól egy körre a mozgásukban korlátozott gyerekeket, hogy örömet szerezzenek nekik.

Kezdeményezésemmel megkerestem hazánk hírességeit is, akik motoroznak, és többen elfogadták meghívásomat: Kovács István (KOKO), Kovács Áron, Hajas László, Szabó Győző, Tóth Roland, Müller Attila, Dörner György, Harsányi Levente, Sipos Imre, Tóth Sándor, Szűcs Sándor.

Gyere, és légy Te is részese a gyermekek örömének, és csodáld velük a háromkerekű épített trike-okat, choppereket, vagy túra motorokat, add hírül örömüket a sajtón keresztül az „egész világnak”. Vagy szurkolj együtt az intézeten belül, a Honda Hungary jóvoltából megrendezett motorvezetési szimulátorokon zajló versenyeknek.

Képek a tavalyi eseményről a galériában!A motoros felvonulás 8 km-es lesz, a Pető intézettől (Budapest XI. Villányi út 67) indulunk, Alkotás út – Márvány utca – Alagút – Lánc híd – Apáczai Csere János utca – Felső rakpart – Szabadság híd – Bartók Béla út – Villányi út.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Térítésmentesen jön velünk egy mentőmotor is.

A felvonulás időtartama kb ½ óra lesz. 30-40 km/órás sebességgel fogunk haladni.

Időpont: 2012. szeptember 5. Motoros felvonulás: 14.00-tól

Helyszín: Budapest. XI. 1118. Villányi út 67. Nemzetközi Pető Intézet.

Minden motorost szeretettel várunk.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük