CsajokMotoros csajok

Nati: Én már végleg fertőzött vagyok

nati 0692Tíz éves koromban csapott meg a benzingőz, attól kezdve mindig motoroztam valami járgánnyal.

A bátyámmal építettünk szó szerint egy öszvért, mindenféle motorból volt, pl.: Simson, Riga, Star, Schwalbe és a színe volt a legjobb, zebracsíkos. Győzikének biztos tetszett volna. Ezzel a superjárgánnyal téptem az aszfaltot 10 évesen, persze jogsi nélkül, anyámék hülyét kaptak.

Életem első saját motorját egy Simson B51-est az általános iskolai ballagásomra meg persze a jó bizonyítványomra kaptam. Jogsi már volt. Ki is húztam vele 16 éves koromig. Éjjel-nappal motoroztunk a kerületi fiúkkal, de már nagyobb köbcentire vágytam. A bátyám haverjának volt egy 250-es MZ Etz-je. Először csak a motorja érdekelt, aztán jött a „love”, így meglett a motor is meg a srác is (16 éve a férjem).

17 évesen vettem magamnak egy MZ ETZ 125-ös motort. Elmentem apámmal dolgozni, hogy meglegyen a pénz. Egyébként apám bádogos-tetőfedő, így megismertem a cserepek és tetők lelkivilágát. Volt nekem is, a srácnak is motorunk, így együtt húztuk a nyelét a gépeknek. Igazán szép emlék.

Ma már sajnos nincs saját motorom, így minden alkalmat meg kell ragadnom, hogy gépre üljek. Ezért szoktam kimenni a Hungaroringre a Suzuki napra egy kis motorozásra. A múltkor egy 1200-es Banditot sikerült a pályán hajtani. Az igazi álmom, hogy egy GSX-R-t szeretnék birtokba venni. Remélem hamarosan teljesül!

Nati profilja

Egyébként Budapesten a XVII. kerületben lakom, 36 éves vagyok, kórházban dolgozom aneszteziológusként. A kollégáim mind azt mondják, hogy őrült vagyok ezzel a motormániámmal, nem elég látni a műtőben a sok összetört motorost. Nem tudnak eltántorítani. Én már végleg fertőzött vagyok, mert két-keréken mindig fiatal maradsz!!!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Most a fiam van abban a korban – 15 éves – hogy motorozzon. Én támogatom. A lányom 10 éves, ő még nem annyira, de már mondta, hogy ha a tesónak lesz gépe, akkor neki is kell. Végül is a motorozás a hobbim, meg a munkám. Olyan kevés a szabadidőm.

Remélem hamarosan egy 600-as GSX-R el hasítom az aszfaltot!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük