fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Nagyobb motor kéne, de a kicsi is hozzám nőtt, mit csináljak?

Szabó Brigi Suzuki GS 500A GS-re ez idő alatt 1 potenciális vevő volt

Emlékszem, pont Fehérváron voltam az Akkufában új akksit venni a Banditba. Épp öltöztem, hogy jövök haza, mikor csörgött a telefonom. Egy hang alapján is max. 25 éves srác hívott, hogy érdekelné a GS. Mondtam, hogy rendben jó barát, mondom a címet, gyere.

Kiderült, hogy itt laknak a Bakonyban, nem egész 1 óra az út. Nem emlékszem, hogy aznap, vagy pár nappal később, de tudom, hogy hárman jöttek. A srác, az öccse meg az apjuk.

A srác ráült a GS-re, elindította, láttam rajta, hogy teljesen beleszeretett, csillogó szemekkel nézett végig a motoron. Mintha magamat láttam volna. Itt meg is nyugodtam, hogy na ha Ő elviszi, minden okés lesz, jó helyre kerül a Babám.

Úgy egyeztünk meg, hogy én leműszakiztatom és onnantól nem alkudnak tovább. A próbakör is annyi volt hogy 20 métert gurult vele az apja oda meg 20-at vissza az udvarban. Pedig mehetett volna vele simán egy nagyobb kört is.

Látszott, hogy nem tudják, mit néznek rajta, de őszintén szólva elmondtam róla mindent. Elmondtam, hogy egyszer eldőltem vele Visegrádon, mert ahogy a parkolóban letettem a lábam, kicsúszott alólam a sóderen és nem tudtam megfogni a GS-t. A kuplung kis bogyója letörött, meg utána folyt az olaj. Meg lett csináltatva és több év után sem volt vele baj.

Illetve, mikor elhoztuk, üresben felment az alapjárat 5-6000-re, de az is meg lett csináltatva. Akkor 5 éves gumik voltak rajta, minden évben olaj- és olajszűrő csere, 2 évente légszűrő csere is volt.

Dobozzal és bukócsővel adtam, amiket én vettem rá. Adtam hozzá egy plexit és egy hangosabb dobot is, de mondtam, hogy nem tudom, jó lesz-e, mert egyiket sem néztük rá, én is csak kaptam mindkettőt.

Több emberrel beszéltünk róla, tényleg hibátlan volt a GS, csak menni kellett vele. 49xxx km volt benne, mikor elvitték és gyorsan megkötöttük nálunk online a biztosítást mielőtt elvitték, hogy ne legyen semmi, ha véletlen történne hazafelé valami.

Az más kérdés, hogy rosszul állítottam be a fizetés módját. Egy héttel később hívtam a srácot, hogy utalni kell. Mondták, hogy inkább bemennek a biztosítóhoz. Lényeg, hogy, biztosítva volt a motor hazafelé is.

 

Nincs még vége, lapozz!

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x