HírekMotorokMotorozás

Motorosnak és motorjának tervezett sátor

02 sator motornak isEléggé motorőrültnek érzed magad ahhoz, hogy kedvenc géped mindentől megóvd egy hosszabb túra során? A megoldás, az egy, illetve két személy részére készült motoros sátor, ahol külön hely van biztosítva a motorkerékpárnak is.

A Redverz Gear nevű cég bemutatta legújabb termékét, a Solo Expedition elnevezésű motoros sátrat azok számára, akik tökéletesíteni szeretnék motoros kalandozásaikat. A Redverz által tervezett sátor a korábbiaknál könnyebb, és kisebb csomagméretű, így a legjobb választás a motoros kempingezéshez.

Ez a változat az egyszemélyes túrákhoz való, mivel egy alvóhely lett kialakítva benne. Amellett lett kompakt, hogy belül mégis tágas teret kínál. A legendás Redverz garázs változatlan maradt, így szélessége és magassága is bőven elég ahhoz, hogy egy teljesen felpakolt motort kényelmesen el lehessen helyezni benne.

A cég másik alternatívája a teljes, túrázók és gépük lefedésére az Atacama Expedition sátor, melyben akár három személy is elférhet, akár keresztben, akár hosszában. Bár az egy motorra jutó személyek száma ritkán több kettőnél, így legalább jut hely bőségesen a csomagoknak is. A motornak fenntartott helyen kényelmesen lehet tárolni a gépet, javításokat végezni, vagy várni a vihar végét.

Az egyedül véghezvitt utazás a legegyszerűbb, akárcsak a Solo Expedition sátor. A kétsarkú konstrukció könnyű összeszerelést biztosít, és a szintén könnyű szétbontás után az összecsomagolás sem egy kínszenvedés. A dupla falú kialakítás és az alvó rész előtti tér maximális éjszakai komfortot és védelmet biztosít a viszonylag kis alapterület ellenére is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mindkét bejárati résznél található szúnyogháló és sátorajtó panel, melyek segítségével kivitelezhető a teljes lezárás a megfelelő szellőzés és a bogarak távol tartása mellett.

A Solo Expedition sátor hozzávetőlegesen 126 000 Ft, míg az Atacama Expedition ára 140 000 Ft. További információk a www.redverz.com találhatók.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük