VIII. SZMÖ BIKER FESTIVAL

VIII. SZMÖ BIKER FESTIVAL

Mikor

2022/07/07 - 2022/07/10    
00:00

Hol

Hargitafürdő
Hargitafürdő, Hargitafürdő, Románia

Esemény típusa

Kedves barátaink, motoros társaink!
Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy 2022-ben, két év kimaradás után, újra megszervezzük, immáron a VIII. SZMÖ BIKER FESTIVAL-t, azaz a Székelyföldi Jótékonysági Motorostalálkozót és Rockfesztivált! A Székely Motoros Összefogás – a kézdivásárhelyi Flagellum Dei MC, a székelyudvarhelyi Independent Eagles MC, a kászoni KMB Motors MC, a csíkszeredai Rebel Wolves MC és a régeni Sons of Attila RC – közös erővel létrehozott találkozójára ez évben HARGITAFÜRDŐN kerül sor, július 7. és 10. között.
A gyönyörű hegyek között fekvő helyszínt sokan ismerhetitek, főleg a síszezon alkalmával járhattatok ott.
Amit már most elárulhatunk: az idén is sikerült egy változatos, szórakoztató programot összerakni nektek.
Lesznek vetélkedők, bulik, koncertek.
A jó hangulatot az idén a Heartkiller, a BIKINI, a Transylvanium, Ilka és Édua, Pittyes és Gyufa, a BEATRICE, ZORALL, a Kultusz, a The Crazy Plumbers, a TRITON, a Csíkszentgyörgyi Székely Góbék, a Road of Life, RUDAN JOE BAND, MOBYDICK, a Terra Siculorum biztosítják a három napos fesztiválon!
A részletekről folyamatosan tájékoztatunk benneteket.
Ti is segíthettek, hogy minél több emberhez eljusson a hír, osszátok meg az eseményt és a bejegyzéseket az ismeretségi körötökben.
SZMÖ Biker Festival Hargitafürdő 2022

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt