MTC FELIX ARBA 2024 ūüŹćÔłŹ International Female Bikers Event

MTC FELIX ARBA 2024 ūüŹćÔłŹ International Female Bikers Event

Mikor

2024/05/31 - 2024/06/02    
Egész nap

Hol

Rab
Rab, Rab

Esemény típusa

MTC FELIX ARBA 2024
ūüŹćÔłŹ¬†International Female Bikers Event

 

Az MTC FELIX ARBA egy nemzetk√∂zi motoros rendezv√©ny nŇĎi motorosok sz√°m√°ra. Ez azonban nem egy exkluz√≠v esem√©ny, amelyen senki m√°s nem vehet r√©szt. √Čppen ellenkezŇĎleg, ez egy olyan esem√©ny, ahov√° f√©rfi bar√°tok, f√©rjek, partnerek is elj√∂hetnek, de k√≠s√©rŇĎk√©nt √©s t√°mogat√°sk√©nt. A rendezv√©ny fŇĎ esem√©nye egy motoroz√°s Rab sziget√©n, √©s kiz√°r√≥lag nŇĎk sz√°m√°ra van fenntartva!
Az idei rendezv√©nyen a regisztr√°ci√≥ minden r√©sztvevŇĎ sz√°m√°ra k√∂telezŇĎ, de a t√∂bbi l√°togat√≥ sz√°m√°ra nem k√∂telezŇĎ, viszont bizonyos elŇĎny√∂kh√∂z juthatunk a regisztr√°ci√≥val.
A https://forms.gle/bq4ut1Q1e8as8E3B8 online ŇĪrlapon kereszt√ľl t√∂rt√©nŇĎ regisztr√°ci√≥val √©s a regisztr√°ci√≥s d√≠j befizet√©s√©vel mindenki megkapja a k√∂vetkezŇĎket:
‚Äď kedvezŇĎbb sz√°ll√°sd√≠jat (a sz√°ll√°st a regisztr√°ci√≥kor kapott linken maga v√°lasztja ki)
‚Äď ak√°r 20%-os kedvezm√©nyt sz√°mos √©tteremben
‚Äď a rendezv√©ny log√≥j√°val ell√°tott p√≥l√≥ (a vend√©gek √©s a nŇĎi r√©sztvevŇĎk egyar√°nt)
‚Äď haj√≥kir√°ndul√°s vas√°rnap
‚Äď v√°rosn√©z√©s a r√©gi v√°rosk√∂zpontban idegenvezetŇĎkkel
A regisztr√°ci√≥s d√≠jat teh√°t mindenki fizeti, mind a nŇĎi r√©sztvevŇĎk, mind a vend√©gek, √©s √ļjdons√°g az elŇĎzŇĎ rendezv√©nyhez k√©pest, hogy a csapat f√©rfi r√©sze is regisztr√°lhat a haj√≥kir√°ndul√°sra, √©s hogy ŇĎk is kapnak p√≥l√≥t.

‚Äď Mindenki, aki a h√©tv√©g√©re el akar j√∂nni Rabba, √©s √©lvezni szeretn√© ezt az esem√©nyt, vend√©gk√©nt regisztr√°lhat. Aki vend√©gk√©nt regisztr√°l, f√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy milyen m√≥don √©rkezik, √©s befizeti a regisztr√°ci√≥s d√≠jat, minden eml√≠tett elŇĎnyben r√©szes√ľl.
‚Äď REGISZTR√ĀCI√ďD√ćJ ‚Äď a regisztr√°ci√≥s d√≠j 20 eur√≥ szem√©lyenk√©nt.
‚Äď A jelentkez√©s megkezdŇĎd√∂tt, √©s az online ŇĪrlapon kereszt√ľl lehet jelentkezni: https://forms.gle/bq4ut1Q1e8as8E3B8.
A regisztr√°ci√≥s d√≠j befizet√©se √©s az online regisztr√°ci√≥ ut√°n kap egy linket a b√©rlŇĎk list√°j√°val, fot√≥kkal √©s a sz√°ll√°s √©s a helysz√≠n le√≠r√°s√°val, √©s kiv√°laszthatja, hogy melyik sz√°ll√°sra szeretne menni, √©s maga felveheti a kapcsolatot a b√©rlŇĎkkel, √©s int√©zheti a fizet√©st, az elŇĎleget √©s minden m√°st.
_________________
Tekintettel arra, hogy 2024.5.30-√°n, cs√ľt√∂rt√∂k√∂n a nemzeti √ľnneppel egy idŇĎben a nemzeti √ľnneppel, valamint a Corpus Christi √ľnneppel √©s a munkasz√ľneti nappal egy idŇĎben, minden √©rdeklŇĎdŇĎ, aki kor√°bban szeretne Rabra j√∂nni, cs√ľt√∂rt√∂ktŇĎl kezdve minden regisztr√°ci√≥val j√°r√≥ elŇĎnyt kihaszn√°lhat. A nemzeti √ľnnepen, 30.05. Rabon a h√≠res rabi √≠j√°szok lovagi j√°t√©kai ker√ľlnek megrendez√©sre, √©s mindenki, aki aznap elj√∂n, √©lvezheti ezt a t√∂rt√©nelmi l√°tv√°nyoss√°got.

Azokat a l√°togat√≥kat √©s k√≠s√©rŇĎket is sz√≠vesen l√°tj√°k, akik nem akarnak regisztr√°lni √©s nem fizetik be a regisztr√°ci√≥s d√≠jat, de ŇĎk maguk keresnek sz√°ll√°st, nem kapnak p√≥l√≥t, nem kapnak kedvezm√©nyt az √©ttermekben, nem mehetnek haj√≥kir√°ndul√°sra stb.
_________________
√úDV√ĖZLI PARTY
Pénteken 31.5. a Forum pubban (Donja ulica, Rab) 22:00 órától.
__________________
T√öRA AZ √ďV√ĀROSBAN
Szombaton 1.6. 10:00 √≥rakor szervezett t√ļra indul Rab √≥v√°ros√°nak k√∂zpontj√°ban idegenvezetŇĎkkel, a Rab √ćj√°szok Egyes√ľlet√©nek √©s a Rab S√ľtem√©nyek H√°z√°nak megl√°togat√°s√°val.
__________________
MOTORKER√ČKP√ĀR-BEMUTAT√ď
A rendezv√©ny k√ľl√∂nleges l√°tv√°nyoss√°ga a motorker√©kp√°r-bemutat√≥, ahol a Benelli √©s a CF Moto bemutatja motorker√©kp√°rjait! √Ėsszesen mintegy 20 modell, amelyeket megtekinthet √©s tesztvezethet Rab k√∂rny√©k√©n.
A Moto Show-t j√ļnius 1-j√©n, szombaton 9:00 √≥r√°t√≥l tekinthetitek meg a Szent Krist√≥f utc√°ban.
_________________
K√ČZMŇįVES S√ĖRFESZTIV√ĀL
A rendezv√©ny r√©szek√©nt egy m√°sik k√ľl√∂nleges attrakci√≥val, a Craft Beer Festtel szeretn√©nk lehetŇĎs√©get adni a horv√°t k√©zmŇĪves s√∂rfŇĎzd√©knek a bemutatkoz√°sra. Nos, miut√°n a nŇĎk a Rab-szigeti divatbemutat√≥ra mennek, a l√°togat√≥k f√©rfi r√©sze a ki√°ll√≠tott motorker√©kp√°rokat n√©zegetve √©s kiv√°l√≥ k√©zmŇĪves s√∂r√∂ket k√≥stolva sz√≥rakozhat.

ROCK FEST
Szombaton 1.6. este t√∂bb rockegy√ľttes koncertj√©re ker√ľl sor ugyanezen a t√©ren. A koncert nyitott √©s ingyenes minden r√©sztvevŇĎ √©s vend√©g, turista √©s rabljai lakos sz√°m√°ra. A koncert keret√©ben tov√°bbra is kaphat√≥k lesznek horv√°t k√©zmŇĪves s√∂r√∂k. A koncert 21 √≥rakor kezdŇĎdik.
_________________
NEMZETK√ĖZI RENDEZV√ČNY A NŇźI MOTORKER√ČKP√ĀROK SZ√ĀM√ĀRA
A k√∂zponti esem√©ny a nŇĎi motorosok tal√°lkoz√≥ja √©s felvonul√°sa, amely a rabi Szent Krist√≥f t√©rrŇĎl indul 14:00 √≥rakor, a f√ľrd√©s a t√©ren pedig egy √≥r√°val kor√°bban, 12:00 √≥rakor kezdŇĎdik, ami azt jelenti, hogy a nŇĎi motorosoknak eg√©sz d√©lelŇĎttj√ľk van, k√°v√©zhatnak, s√©t√°lhatnak, vagy szervezett t√ļr√°t tehetnek Rabban idegenvezetŇĎkkel.
A felvonul√°s 14 √≥rakor indul, √©s Loparig hajt, ahol a k√∂rforgalomn√°l megfordul, majd visszaindul Rab fel√©, √©s meg√°ll a Zlatni zalaz kil√°t√≥n√°l. Ez egyben a divatbemutat√≥ egyetlen meg√°ll√≥ja/sz√ľnete is (a gyakori meg√°ll√°sok √©s a vetkŇĎz√©s/√∂lt√∂z√©s elker√ľl√©se √©rdek√©ben). Ezut√°n a divatbemutat√≥ egy vonz√≥ strandig folytat√≥dik, ahol k√∂z√∂s f√ľrdŇĎz√©s √©s strandbuli van egy vonz√≥ b√°rban a strandon. A strandra √©rkez√©s 16:00 √≥ra k√∂r√ľl v√°rhat√≥, √©s a motorosok addig maradhatnak ott, ameddig akarnak, a vissza√©rkez√©s Rabra egy√©ni.
__________________
HAJ√ďS KIR√ĀNDUL√ĀS
‚Äď A vas√°rnapot ism√©t egy haj√≥kir√°ndul√°sra tartogatjuk. Ez√ļttal mindenki egyszerre indul 10:00 √≥rakor √©s 12:00 √≥ra k√∂r√ľl t√©r vissza, √≠gy mindenki megeb√©delhet, majd indulhat tov√°bb.

Ha m√°r r√©g√≥ta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, √©leted legnagyobb kalandja most kezdŇĎdik.
T√∂ltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az elsŇĎ l√©p√©seidet a motoross√° v√°l√°sod fel√©!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros √ļjs√°g√≠r√≥i p√°lyafut√°somat 1995-ben kezdtem gyakornokk√©nt a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztŇĎs√©g√©ben. 2000-ben √°llamvizsg√°ztam a JATE BMI Kommunik√°ci√≥ √©s PR szak√°n. 2006-ban alap√≠tottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. Tov√°bbi info itt